Kulturutövare

Utforska vår lista över inspirerande kulturutövare nedan och lär känna de fantastiska individer som gör våra workshops unika och engagerande. Varje utövare bidrar med sin unika expertis och kreativa energi, vilket garanterar att varje workshop är en oförglömlig och berikande upplevelse för deltagarna.

john landenfelt

John Landenfelt

Inspiratör

John Landenfelt är en mångfacetterad kulturutövare med många strängar på sin lyra. Allt ifrån tekniska aggressiva rapbattles till pedagogiska barnsagor har byggt en över 20 årig karriär. John har genom åren genomfört mängder av workshops och har en medryckande inspiratör stil som skapar god stämning och lyckade utbyten.

image 6483441

Alex Jassim

Producent / Inspiratör

Alex Jassim är en musikproducent och DJ som har varit involverad i musikbranschen i många år. Han började sampla musik när han var barn och har DJ:at och spelat musik till och från sedan dess. Alex arbetar han med ungdomar för att hjälpa dem att utveckla sina musikaliska färdigheter inom produktion och DJing.

Martin Masarov

Martin Masarov

Inspiratör / Producent

Stockholmsbaserade Martin Masarov är en mångsysslare som hunnit med en hel del på sina aktiva år i karriären. Martin har sedan debutåret 2014 levererat högkvalitativa produktioner och låtar som streamats miljontals gånger. Med hiten “Fgirl” som skrevs till den omåttligt populära norska tv-serien Skam är han ett namn på mångas läppar.

Per-berglin

Per Berglin

Producent / Inspiratör

Per Berglin är en frilansande gitarrist och musikproducent/låtskrivare som under sina aktiva år i branschen har hunnit med allt ifrån att turnera på internationell mark till virala låtsläpp som nått diverse topplistor.

Carl-philip Ström

Carl-Philip Ström

Inspiratör / Producent

Carl-Philip Ström, även känd som CJ Philip är en dynamisk och inspirerande musikproducent med en framträdande position i musikindustrin. Signerad till Universal Music Publishing sedan 2020, har Carl-Philip skapat musik tillsammans med några av de mest framstående artisterna och låtskrivarna både i Sverige och internationellt. Hans arbete med artister som GOODBOYS, Boy in Space, JC Stewart, LIZOT och NOTD, samt svenska storheter som Victor Leksell, Jireel och Timbuktu vittnar om hans mångsidighet och förmåga att framhäva det bästa i varje projekt.

Erik-Runeson

Erik Runeson

Inspiratör / Producent

Erik är en mångsidig och talangfull individ inom musikbranschen, med erfarenhet som musikproducent, studioägare, artist, låtskrivare och musiker. Under flera år har han även ägnat sig åt att undervisa högstadieelever i musik, vilket gett honom en unik insikt i hur musik kan forma och inspirera unga människor.

Anna-Gustafsson

Anna Gustafsson

Inspiratör

Anna Gram Gustafsson är en musikproducent och låtskrivare som är mycket kreativ. Hennes inställning till musikproduktion är att skapa en ny musikalisk värld, inspirerad av bland annat The Weeknd. Hon fokuserar på att se till att människor runt omkring henne känner att de har roligt tillsammans.

tim-lindfors

Tim Lindfors

Inspiratör

Tim Lindfors är en passionerad och utåtriktad person med ett stort intresse för musik och kultur. Han har haft en passion för musik sedan barndomen och började skapa sin egen musik vid endast sex års ålder.

jonathan-dhal

Jonathan dahl

Inspiratör / Producent

Jonathan Dahl är en passionerad musikproducent med över tio års erfarenhet inom musikskapande och produktion i olika genrer och sammanhang. Han har arbetat med allt från inspelningar i fritidsgårdskällare till studios. Musiken har alltid varit hans passion vid sidan av hans dagliga jobb och har påverkat hans arbete på olika platser, inklusive som husansvarig på KulturAtom i Angered där han ansvarat för replokaler, studios och livescen.

Anastasia Sandberg

Anastasia Sandberg

Inspiratör

Anastasia Sandberg är en erfaren DJ, projektledare, musikproducent, artist och låtskrivare från Stockholm med ett starkt intresse för musikbranschen. Med flera års erfarenhet inom branschen har hon startat och drivit en rad olika projekt och evenemang.

black moose

Black Moose

Inspiratör

Black Moose, en av Sveriges mest bokade Urban DJs, har gjort ett bestående intryck på den svenska musikscenen. Med en karriär som sträcker sig över många år har han arbetat med några av Sveriges mest framstående artister, inklusive Lazee, Näääk & Nimo, Ken Ring, Abidaz och Kartellen. Han har även öppnat för stora internationella stjärnor som The Game, Ice Cube, Wiz Khalifa och 50 Cent.

liam-espinosa-1

Liam Espinosa

Foto / Video / Musik

Driver sin egna musik/fotostudio sedan 10 år tillbaka, Arbetat med Sandra Reiche, Kröll Johansson,…

Melpo Mellz

Melpo Mellz

Inspiratör

Melpo Mouratidou, mer känd under sitt artistnamn Melpo Meliz, är en framstående dansare, danslärare och koreograf med över 20 års erfarenhet inom dansvärlden. Hon är särskilt känd för sin passion för Dancehall och har etablerat sig som en av pionjärerna inom denna genre i Sverige. Melpo introducerade Dancehall till den svenska dansscenen redan 2004 och har sedan dess inspirerat generationer av dansare och koreografer i landet.

Kristoffer-Nilsson

Kristoffer Nilsson

Inspiratör

Kristoffer Nilsson är en begåvad låtskrivare och producent med flera års erfarenhet av att skapa och forma musik inom en rad olika genrer och sammanhang. Från sina tidiga dagar som en av de två grundarna av bandet Humanitys Last Breath (HLB) till att arbeta med några av Stockholms mest framstående musikförlag, har Kristoffer alltid haft en djup passion för musikens kraft och potential.

Uygar-Duzgun-1000px

Uygar Duzgun

VD / Producent

Multitasker Uygar producerar musik för artister, TV, reklamfilmer och jinglar för podcasts. Förutom musiken driver Uygar flera framgångsrika bolag och är tekniskt orienterad.

rob milo-U5k

Rob Milo

Ekonomi / Producent

Drivandes med absolut passion och ett livslångt engagemang för konstformen, injicerar den svenska producenten Rob Milo en ny grad av kreativ intention i den moderna musikscenen.

kulturaktörer

Om Optagonen AB

Optagonen Workshops – Din Ledande Partner inom Kulturella Workshops

Optagonen AB är en banbrytande kulturaktör som står i framkanten av att förmedla och inspirera genom kultur. Med en gedigen erfarenhet sedan 2015 har vi etablerat oss som en central kraft i att föra samman konst, musik, dans, och teknik med skolelever, fritidsgårdar och samhällen över hela Sverige. Vårt uppdrag är att använda kultur som ett verktyg för att bygga upp självkänsla, främja gemenskap och inspirera unga till att utforska sin kreativa potential.

Varför Välja Optagonen AB som Din Kulturpartner?

  • Mångfaldiga Workshops: Vi erbjuder ett brett utbud av workshops inklusive låtskrivning, musikproduktion, dans, och mycket mer. Varje session är skräddarsydd för att möta deltagarnas behov och inspirera till kreativitet och personlig utveckling.
  • Erfarna Kulturaktörer: Vårt team består av professionella artister, producenter, och inspiratörer som är passionerade om att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter.
  • Positiv Samhällsimpakt: Genom våra workshops strävar vi efter att minska psykisk ohälsa bland unga, stärka samhällsgemenskapen och främja kulturell mångfald.
  • Digital Innovation: Vi använder den senaste tekniken och digitala verktyg för att göra våra workshops tillgängliga och engagerande, oavsett var du befinner dig.

Bli En Del av Skapandeprocessen

På Optagonen AB tror vi att alla har en unik berättelse att dela. Våra workshops är utformade för att uppmuntra deltagarna att uttrycka sig fritt, experimentera med nya idéer och utforska olika kulturformer. Vi är stolta över att ha arbetat med över 70 kommuner och genomfört mer än 390 workshops, vilket har gett oss en djup förståelse för hur kultur kan fungera som en katalysator för personlig och kollektiv tillväxt.

Kontakta Oss Idag

Är du redo att utforska hur kultur kan berika ditt samhälle eller skola? Kontakta Optagonen AB idag för att lära dig mer om våra workshops och hur vi kan anpassa dem för att möta dina behov. Våra kulturaktörer ser fram emot att arbeta med dig för att skapa meningsfulla och minnesvärda upplevelser.

Skapande Skola – Inspirera Ungdomar med Optagonen AB

Optagonen AB står i spetsen för att leverera oförglömliga kulturella upplevelser till Sveriges unga genom vårt engagemang i Skapande Skola-projekt, samt aktiviteter för fritidsgårdar och bibliotek. Genom att anlita professionella kulturaktörer från Optagonen, kan din institution blomstra med kreativitet, samarbete och lärande.

Professionella Kulturaktörer för Skapande Skola

Vårt Skapande Skola-program är utformat för att stimulera kreativiteten hos elever genom musik, dans, konst och teknologi. Vi tror på kraften i kulturellt skapande för att främja personlig utveckling och välmående bland barn och unga. Våra professionella kulturaktörer är inte bara experter inom sina fält – de är inspiratörer som är dedikerade till att väcka en skapande process hos varje deltagare.