About Brooklyn

Om Tim Lindfors

Tim Lindfors är en passionerad och utåtriktad person med ett stort intresse för musik och kultur. Han har haft en passion för musik sedan barndomen och började skapa sin egen musik vid endast sex års ålder. Genom åren har han varit involverad med studieförbund runt om i Norrköping som både deltagare och coach på tillställningar såsom Livekarusellen.

Idag är Tim en aktiv och framgångsrik deltagare i musikbranschen på olika sätt. Han har sedan början av 2022 varit en workshopledare för hiphop och DJ-främjande, samt aktiv coach för Livekarusellen. Utöver sitt arbete med workshops så har Tim också en växande artistkarriär som började ta fart 2022. Han har varit på sin första turné, knutit kontakter med flera viktiga personer inom musikindustrin och släppt över 30 låtar sedan 2018. Tim har sedan sommaren 2022 också jobbat med scenbygge för teater, konserter och festivaler runt om i Sverige för United Vision. Utöver detta är Tim också egenföretagare och driver Tim Lindfors AB.

Med sin erfarenhet inom musikindustrin har Tim en djupgående kunskap om musikskapande, marknadsföring och hur man bygger upp en artistprofil från grunden. Han brinner för att bibehålla och samtidigt utveckla kulturen och nya talanger inom konstskapande. Tims förståelse för musikbranschen ger honom en förmåga att förmedla sin kunskap på ett intressant och underhållande sätt, vilket har lett till att många ungdomar han jobbar med får en stark passion för konstskapande.

Som arbetskamrat beskrivs Tim som lättsam, ärlig och hårt arbetande. Han trivs med att arbeta i team där alla strävar mot samma mål, men han är också redo att ta en ledarposition och kommer med förslag och idéer om förbättringar. Han tror på öppen kommunikation för att ge och ta emot konstruktiv kritik, vilket leder till utveckling både för honom själv och hans arbetskamrater.

Med Tim i laget får man en nytänkande, passionerad och erfaren person som vet hur man bemöter människor och utvecklar en artistisk karriär oavsett inriktning. Eftersom Tim själv har byggt sin egen musikkarriär sedan 2016 har han också erfarenhet av de upp- och nedgångar som kan förekomma inom musikindustrin och alla svårigheter som nya artister kan stöta på under sin egen karriär.

About Brooklyn

Relaterade inlägg