About Brooklyn

Om Black Moose

Black Moose, en av Sveriges mest bokade Urban DJs, har gjort ett bestående intryck på den svenska musikscenen. Med en karriär som sträcker sig över många år har han arbetat med några av Sveriges mest framstående artister, inklusive Lazee, Näääk & Nimo, Ken Ring, Abidaz och Kartellen. Han har även öppnat för stora internationella stjärnor som The Game, Ice Cube, Wiz Khalifa och 50 Cent.

Inte bara en begåvad DJ, Black Moose är också en hårt arbetande och mångsidig artist. Hans talang och arbetsmoral uppmärksammades tidigt av den svenska rapparen Lazee, som snabbt gjorde honom till en del av sitt Timeless Music-team. Black Moose har också varit en del av Sveriges största HipHop-radioprogram, “En Kärleksattack På Svensk HipHop,” där han arbetade tillsammans med den välkända journalisten Ametist.

Hans prestationer talar för sig själva. Black Moose har vunnit Kingsize Magazines utmärkelse för “DJ Of The Year” inte mindre än tre gånger, en bedrift som ingen annan DJ i Sverige har uppnått. Hans hårda arbete och talang har även fångat uppmärksamheten hos SMS Audio, ett företag ägt av den amerikanska rapparen 50 Cent, som har gjort honom till en del av G-Unit laget och en officiell SMS Audio ambassadör.

Utöver sin framstående karriär som DJ har Black Moose också börjat göra sig ett namn som en framstående musikproducent och artist. I 2019 släppte han singeln ”Tänker på mig” tillsammans med hiphopartisten Eínar och popartisten Danny Saucedo. Trion framförde låten i Idol på TV4, vilket ytterligare stärkte hans rykte som en mångsidig artist. Han har släppt flera andra framgångsrika singlar, inklusive “Vad du vill” ft. Jireel & Lamix, “iPhone” ft. Denz & Mwuana, och “20 Lax” tillsammans med Michel Dida, Ozzy och Jelassi.

Men det är inte bara inom musik och DJing som Black Moose gör en skillnad. Han har också en passion för att arbeta med ungdomar och mentorskap, och brinner för förändring. Genom sina insatser har han blivit en förebild för nästa generation och visar att man kan uppnå sina drömmar genom hårt arbete och engagemang.

Black Moose har också turnerat både nationellt och internationellt. Han har haft framträdanden i Cypern och på Tryvannfestivalen i Norge, där han delade scen med Steve Angello och fick hela festivalen att explodera av energi. Med stora ambitioner för sig själv, turnerar Black Moose idag över hela världen.

Black Moose är en sann inspiration för alla som är intresserade av musik och DJing. Med sin passion, talang och engagemang har han gjort ett bestående intryck på den svenska och internationella musikscenen och fortsätter att inspirera nästa generation av DJs och musikproducenter.

About Brooklyn

Relaterade inlägg