About Brooklyn

Om Per Berglin

Per Berglin är en frilansande gitarrist och musikproducent/låtskrivare som under sina aktiva år i branschen har hunnit med allt ifrån att turnera på internationell mark till virala låtsläpp som nått diverse topplistor. Han har under de senaste åren bland annat släppt musik och spelat live med aktuella artister så som BELL, Siméon och Casper The Ghost, och är just nu aktuell med ett flertal spännande låtsläpp och artistsamarbeten.

Per har över 10 års professionell erfarenhet inom musikbranschen och en stor genrebredd. Med sin stora kärlek för all sorts musik är han verksam som gitarrist, producent och låtskrivare i flertalet olika genrer. För Per är det viktigt att kunna inspirera och väcka känslor genom musiken. Utöver sitt arbete med musik har han även erfarenhet av att arbeta som både lärare och team-ledare. Genom dessa erfarenheter har han utvecklat sin förmåga att framgångsrikt leda, undervisa och inspirera både grupper och enskilda individer i olika åldrar.

Under sin tid som lärare fick han ständigt bevisa sitt ansvarstagande genom att vara mentor åt flera sistaårselever, bedöma betygsnivån för över 250 elever i musik och arrangera två skolavslutningar på egen hand. Per har också stor erfarenhet av att arbeta efter rutiner, eftersom han har undervisat många elever i behov av särskilt stöd.

Som en frilansande musikproducent är han alltid redo att ta itu med nya projekt, oavsett tid på dygnet. Per lever och andas musik. Hans förmåga att hålla fokus och leverera högkvalitativt arbete är imponerande. Med sin flexibilitet och passion för musiken kan Per skapa magi när som helst på dygnet.

About Brooklyn

Relaterade inlägg