About Brooklyn

Om Uygar Duzgun

Uygar Duzgun även känd som Scott Millien är musikproducent, entreprenör och grundare av Optagonen AB. Multitasking är en självklarhet för Uygar; förutom Optagonen AB driver han också ett IT-konsultföretag och är suppleant i Fourpirr AB som har som vision att förbättra samhället på samma sätt som Optagonen men mot en annan målgrupp.

Uygar började sin musikaliska resa som DJ när han var 12 år gammal. Till en början experimenterade han med enkel utrustning som två stereoapparater för att mixa olika kassetter och CD-skivor. Vid 15 års ålder använde han dessa färdigheter för att framföra musik på klubbar och evenemang runt om i landet. I slutet av tonåren diversifierade Uygar sin musiksmak och utvecklade en uppskattning för alla olika stilar och genrer med ett stort intresse för kommersiell musik. Han har uppträtt på några av de största klubbarna och evenemangen i landet, och hans arbete har fått kritiska lovord från både fans och proffs.

Uygars mångåriga erfarenhet från musikbranschen har gett honom en djup förståelse för den kreativa processen, och hans arbete med kunder från hela världen har lärt honom hur han ska framkalla känslor med hjälp av musik. Han brinner för att hjälpa andra att nå sina mål, och han är fast övertygad om att allt är möjligt om man bara satsar och tror på det.

Som referenser har Uygar har arbetat med några av de mest framgångsrika låtskrivarna på den asiatiska och amerikanska musikmarknaden. Han har också placerat musik på välkända bolag så som Allure, Briljant Smile, Cykelkraft, Revolution Race och TV-program som Lyxfällan, Ex on the Beach osv.

Med över 30 miljoner streams på bara en av de 50-tals reklamfilmer du kan hitta på internet är det högst troligt att du har nynnat på en av Uygars låtar utan att veta om det!

Uygar delar sin tid mellan att komponera musik, driva bolag, vara mentor och spendera sin fritid med sin familj. Uygar brinner för att hjälpa unga artister och entreprenörer att nå sin potential.

About Brooklyn

Relaterade inlägg