About Brooklyn

Om Alex Jassim

Dj Rashid, eller Alex Jassim, har varit involverad i musik i många år. Han började sampla när han var barn och har sedan dess spelat och gjort musik till och från. Rashid är från Stockholm men flyttade till Norrköping för nio år sedan. Där arbetar han med ungdomar för att hjälpa dem att utveckla sina musikaliska färdigheter – både produktion och djing. Förutom sitt arbete i Sverige har Dj Rashid även släppt musik internationellt och arbetat med några mycket kända såväl som mindre etablerade artister.

Alex har arbetat inom musikbranschen i många år och han har ett bra förhållande till dj black moose. Alex har en passion för innovation och kreativitet, vilket är tydligt i musiken han producerar. Alex arbetar ständigt med etablerade artister och strävar efter att vara en av de bästa i branschen. Han är ett bra tillskott till alla team – hans glöd för musik är oöverträffad och han tar alltid med sig en positiv attityd till arbetet.

Alex har arbetat med några av de största innhom hiphop Sverige, både som Producent och DJ. Han har spelat på några av de mest prestigefyllda klubbarna i sverge, och hans arbete med artister som Gee Dixon , Dano , Wale turner , Adel , K27 , Jxckson , AM 2 bunny , Killa Twan , King mack och Redline har hjälpt honom att bygga upp ett namn.

När han inte står bakom Dj båset älskar Alex att umgås med sin familj och sina vänner.

About Brooklyn

Relaterade inlägg