Hur lång är en Workshop?

En workshop är ungefär 2,5 timmar lång

Kan ni vara här mer än 1 dag ?

Ja, vi kan allt från 1 dag till veckor. För att behålla kvalitén är det optimalt att köra max 25 personer per worshop. Självklart kan detta anpassas efter behov

Hur Går En Workshop Till ?

Med Glädje och bra pepp ska vi tillsammans med Eleverna skapa trovärdiga låtar innehållande vers, brygga och refräng som vi sedan hjälper till för att färdigställa till kompletta låtar att kunna lyssna på. Steg ett i processen är att gå igenom Takter & Rim. Detta sker på en whiteboard-tavla där vi stolpar upp ord som berör ett tema vi kommit överens om, Tex Identitet. Efter vi lärt oss takter och rim så sätter sig eleverna i mindre grupper för att kastas in i en glödhet skrivsession till musiken som skapas för respektive workshop. Efter en kortare rast så går vi igenom samtliga gruppers texter och rappar och sjunger dom tillsammans.

Som avslutning får alla elever möjligheten att sjunga/rappa in sin text i professionell Studiomicrofon. Efter några veckor så har vi mixat och mastrat låtarna och dom är då redo för publicering.

Vilka förkunskaper krävs?

Inga förkunskaper krävs.

Några krav på lokal ?

Nej, Vi kan vara i alla typer av lokaler så länge det finns ljud ut. Om det skulle saknas ljud går det att lösa

Tillkommer det materialkostnader?

Nej, Våra musiker/insperatörer har med sig all kringrustning så som  portabel studio eller annat som behövs för att utföra en workshop.