Hur lång är en Workshop?

En workshop är ungefär 2,5 timma lång.

Kan ni vara här mer än 1 dag ?

Ja, allt från 1 dag till flera veckor. För att behålla kvalitén är det optimalt att köra max 25 personer per workshop. Självklart kan detta anpassas efter behov.

Hur Går En Workshop Till ?

Med glädje och bra pepp skapar vi tillsammans med eleverna trovärdiga låtar innehållande vers, brygga och refräng som vi sedan färdigställer till kompletta låtar att kunna lyssna på. Steg ett i processen är att gå igenom Takter & Rim. Detta sker på en whiteboardtavla där vi stolpar upp ord som berör ett tema vi kommit överens om, t. ex. Identitet. Efter att vi lärt oss takter och rim delar vi upp eleverna i mindre grupper som kastas in i en glödhet skrivsession till musiken som skapas för respektive workshop. Efter en kortare rast går vi igenom samtliga gruppers texter och rappar och sjunger dem tillsammans. Som avslutning får alla elever möjligheten att sjunga/rappa in sin text i en professionell studiomikrofon. Efter cirka sex veckor har vi mixat och mastrat låtarna som nu är redo för publicering.

Vilka förkunskaper krävs?

Inga förkunskaper krävs.

Några krav på lokal ?

Nej, Vi kan vara i alla typer av lokaler så länge det finns ljud ut. Om det skulle saknas ljud löser vi det på något sätt.

Tillkommer det materialkostnader?

Nej, Våra musiker/inspiratörer ta med sig all nödvändig utrustning som behövs för att utföra workshoppen.