DANS.

INSPIRERA · SKAPA · FÖRÄNDRA

DANSWORKSHOP.

Att dansa med fötterna är en sak, men att dansa med hjärtat är en annan.

Genom vår dansworkshop får ni träffa professionella dansare där ni tillsammans inövar en egen koreografi eller en som vi har med oss. Där vi kan köra en uppvisning, eller göra en musikvideo till dansen, via vår ”Mix&Match”

0 / 1

Teori.
Under morgonpasset går vi igenom lite danshistoria om hur dans kom till samt varför man väljer att dansa. Vi går också igenom vad koreografi är och därefter lyssnar vi på den instrumentala musiken som producerats av riktigt proffs, som vi också kommer att dansa till. Ni får även behålla den instrumentala låten för att kunna öva på era TickTock videos eller på er Skolavslutning.

0 / 2

Det är viktigt för oss att man vågar vara annorlunda och att låta känslan styra kroppen. Alla våra inspiratörer jobbar professionellt och ser varje deltagare som artister. Du kan oxå bli utvald att få vara med i musikvideo som en dansgrupp, men också då vi delar med oss utav den vi tycker har gjort det mest fenomenala jobbet som grupp, på Instagram och Tiktok.

0 / 3

Genom dans kan vi förbättra våran gruppdynamik genom att ge plats till andra men också våga ta den plats man behöver. Att vara annorlunda är inget konstigt för oss och vi tror att mångfalden berikar oss och förbättrar gemenskapen mellan människor.

Mix&Match

Detta danskoncept kan kompletteras med våran ”Mix&Match” där ni kan skapa eran egna musikvideo under tre dagar.

jag har aldrig sett så mycket lycka i så många barns ögon under mina yrkesverksamma år på skolan

Hans Lövgren, Mora kommun