About Brooklyn

Om Martin Masarov

Stockholmsbaserade Martin Masarov är en mångsysslare som hunnit med en hel del på sina aktiva år i karriären.

Martin har sedan debutåret 2014 levererat högkvalitativa produktioner och låtar som streamats miljontals gånger. Med hiten “Fgirl” som skrevs till den omåttligt populära norska tv-serien Skam är han ett namn på mångas läppar. Tidigare signerad till Universal Music släppte han även ”För mycket text i refrängen” som var en känga till byråkratin i musikbranschen, som komiskt nog släppte in honom i finrummen.

Känslan för att plocka guldkornen från HipHop, Soul och R’n’B och skapa sitt egna sound i bruset gör Martin med bravur. Laid-back med drivande, intressant beats och svävande synthlandskap om han får välja själv.

Förutom att driva eget artistprojekt har Martin hunnit med att producera och skriva musik till många stora artister över världen. Bland dessa namn hittar vi Nadja Holm, VICTORIA (Eurovision 2021), Million Stylez, Jah Cure och många fler.
Om Martin får utnämna sin egen superkraft så förklarar han att han lyckats blanda hårt och mjukt i välpacketerade produktioner. Att blanda vackra folk-körer som sjunger i 10-stämmiga sånger med hårda, distortade basar och tunga beats. Eller att blanda mjuk falsett sång med golvskakande 808 basar.

Utöver musiken så ägnar sig Martin en del åt reklambranschen där han gjort succé på att skapa kompositioner men också att göra röstjobb till varumärken. Bland dessa hittar vi Lennovo, New Balance, Risifrutti, Fanta, TV3 för att nämna några. Du kan alltså med stor sannolikhet höra hans röst eller hans produktioner på reklamerna du ser på TV eller hör på radio.”

About Brooklyn

Relaterade inlägg