About Brooklyn

Om Carl-Philip Ström

Carl-Philip Ström, även känd som CJ Philip är en dynamisk och inspirerande musikproducent med en framträdande position i musikindustrin. Signerad till Universal Music Publishing sedan 2020, har Carl-Philip skapat musik tillsammans med några av de mest framstående artisterna och låtskrivarna både i Sverige och internationellt. Hans arbete med artister som GOODBOYS, Boy in Space, JC Stewart, LIZOT och NOTD, samt svenska storheter som Victor Leksell, Jireel och Timbuktu vittnar om hans mångsidighet och förmåga att framhäva det bästa i varje projekt.

Karriärhöjdpunkter: Carl-Philip har nått stora framgångar med produktionen av Hanna Ferms låt “För Evigt” som toppade radiolistan i flera veckor. Han har dessutom haft flera låtar på Top 50 i Norge. Hans nästa projekt inkluderar samarbeten med internationella namn som Sam Feldt, Gryffin och Alok samt svenska talanger som Newkid.

Bakgrund: 28 år gammal med en gedigen erfarenhet i musikbranschen, började Carl-Philips musikaliska resa redan i tidig ålder. Hans passion för musikproduktion och låtskrivande har alltid varit drivkraften bakom hans framgång. Carl-Philip har även en bakgrund inom undervisning, då han arbetade som vikarie på sin gamla grundskola under ett års tid vilket ger honom en unik förståelse och förmåga att arbeta med unga talanger.

Vision och Arbetssätt: Carl-Philip brinner för att inspirera och utveckla unga musiker. Han är skicklig på att ta ledningen i kreativa sessioner där han kan guida och samarbeta med andra låtskrivare och artister. Hans förmåga att skapa en inspirerande och kreativ miljö gör honom till en idealisk mentor för unga aspirerande musikproducenter

uppdaterad 2024-01
About Brooklyn

Relaterade inlägg