About Brooklyn

Om Anastasia Sandberg

Anastasia Sandberg är en erfaren DJ, projektledare, musikproducent, artist och låtskrivare från Stockholm med ett starkt intresse för musikbranschen. Med flera års erfarenhet inom branschen har hon startat och drivit en rad olika projekt och evenemang. Hon grundade och var projektledare för Dörröppnaren, en minifestival och mötesplats för personer aktiva inom musikbranschen som hölls på Trädgården/Under Bron i Stockholm. Evenemanget inkluderade workshops och paneldiskussioner om hur man kan utveckla musikbranschen.

Anastasia har också mycket erfarenhet av att spela in artister och band, samt arbeta med postproduktion och Foley. Hon har arbetat med produktion, editering, mixing och mastering hos Killander Music Records i Uppsala, och har även assisterat ljudtekniker A- & B-ljud under livesändningar som exempelvis Nyhetsmorgon, Efter Fem och TV4 Nyheterna på TV4.

Efter att ha genomgått studier inom musikvetenskap och musikteori vid Stockholms universitet, tog hon en kandidatexamen vid Dalarnas universitet inom Musik och Ljudproduktion, där hon fördjupade sig inom musik och ljuddesign. Anastasias huvudsakliga verktyg för ljud- och musikproduktion är Logic Pro X och ProTools.

Som musikproducent, artist och låtskrivare är Anastasia känd för sina känslomässigt laddade och introspektiva texter, som ofta paras ihop med drömsk och elektronisk produktion. Hennes egna singel “Again” släpptes i februari 2023 och visar upp hennes kännetecknande låtskrivandestil med reflektiva och utelämnande texter som utforskar teman som hjärtesorg och olika upplevelser. Anastasia har också samarbetat med pop-duon 7000apart på låten “End Of The Tunnel”, som har fått många lyssningar på Spotify och kommer att vara med på duons USA-turné i sommar.

Utöver musikproduktion har hon DJ:at runtom i Sverige och startat upp många klubbar och koncept. Hon har även haft olika roller på produktionsbolaget JÄRN, som Adam Tensta driver, inklusive assistering inom liveljud och projektledning av events och projekt som festivalen TMRW/TDAY. Med sin framåtanda och sociala personlighet har Anastasia mycket driv och engagemang och strävar alltid efter att göra det där lilla extra.

About Brooklyn

Relaterade inlägg