TEATER WORKSHOP.

TEATERWORKSHOP.

Teater är ett kraftfullt verktyg som kan hjälpa oss att uttrycka oss på sätt som vi aldrig trodde var möjliga. Våra workshops leds av professionella som brinner för att hjälpa människor att växa kreativt.

Våga uttrycka dig genom teater! På våra teaterworkshops får du möjlighet att utforska din kreativitet och bygga upp ditt självförtroende i en stödjande och rolig miljö. Oavsett om du är en erfaren artist eller aldrig har satt din fot på en scen är våra workshops öppna för alla och erbjuder något för alla.

Kom förberedd på att ha roligt, lära dig och växa när du upptäcker din dolda talang för skådespeleri! Våra skickliga instruktörer kommer att guida dig genom övningar och spel som är utformade för att hjälpa dig att utnyttja din fantasi och frigöra din kreativa potential.

Tillsammans skapar vi en pjäs som ni kan ha på er skolavslutning, skolpjäs eller varför inte ett skolprojekt – Så kom igen, släpp loss och våga vara annorlunda!

0 / 1

Våra workshops leds av professionella skådespelare och regissörer, så du kommer garanterat att ha roligt och lära dig nya färdigheter. Här samlas vi som klass för att bestämma vad vår pjäs ska handla om. Vi brainstormar idéer och använder vår fantasi för att skapa en spännande och engagerande berättelse. Genom dessa workshops lär vi oss inte bara om teater utan också om att arbeta tillsammans som ett team. Vi lär oss att uppskatta varandras idéer och att samarbeta för att skapa något verkligt speciellt.

0 / 2

Teaterworkshops är det perfekta sättet att få igång din kreativa kraft och lära deltagarna att samarbeta med andra. Våra workshops fokuserar på viktiga delar av teatern, t.ex. karaktärsutveckling, scenografi och manusförfattande. I slutet av workshopen kommer deltagarna att ha en bättre förståelse för hur man skapar en lyckad pjäs som känns naturlig och uttrycker din individualitet.

0 / 3

Vi samarbetar med klassföreståndaren eller bokaren för att anpassa workshopen efter era behov, och vi kan även hjälpa dig att välja ett ämne eller tema för den slutliga pjäsen. Oavsett om ni letar efter en lättsam teambuildingaktivitet eller något med ett mer seriöst budskap kan vi göra det möjligt.

Duktiga, inspirerande ledare som gav eleverna självförtroende att både skapa texter och spela in sin text. Det här var en höjdar-eftermiddag!

Lärare i åk 7-9, Strömsund kommun