About Brooklyn

Om Anna Gram Gustafsson

Anna Gram Gustafsson är en musikproducent och låtskrivare som är mycket kreativ. Hennes inställning till musikproduktion är att skapa en ny musikalisk värld, inspirerad av bland annat The Weeknd. Hon fokuserar på att se till att människor runt omkring henne känner att de har roligt tillsammans. När man spelar in sång är det viktigt att artisten känner sig bekväm och uppmuntrad i sitt arbete. Anna har själv varit i positionen att bli inspelad av musikproducenter och vet hur viktigt det är att känna sig uppskattad i sitt arbete för att behålla självförtroendet under sessionerna.

Hon är också känslig och noga med att de personer hon arbetar med känner sig nöjda med det de skapar tillsammans och känner att de har stor konstnärlig frihet. Med fokus på att se till att människor i hennes omgivning känner att de har roligt tillsammans är Anna dedikerad till att upprätthålla en positiv miljö där artister känner sig uppskattade och uppmuntrade.

Anna Gram Gustafsson lägger stor vikt vid att se till att alla inblandade i hennes projekt känner sig nöjda med slutresultatet och ger sina medarbetare frihet att uttrycka sig konstnärligt. Förutom sitt arbete som producent tycker Anna också om att undervisa musikproduktion för gymnasieelever.

About Brooklyn

Relaterade inlägg