Digital Låtskrivarverkstad + Inspelning

april 22, 2024 Scott Millien

Digital Låtskrivarverkstad + Inspelning

Enköping Kommun

Optagonen Workshops vill rikta ett stort tack till alla elever och lärare vid Skolstaskolan, Lillkyrkaskolan, och Hummelstaskolan i Enköping Kommun för ert fantastiska engagemang och kreativitet under vår Låtskrivarverkstad under vecka 7. Det har varit en ren glädje att få arbeta tillsammans med er och se all den kreativitet och passion som ni lagt ned på era verk.

Dessa workshoppar utgjorde en unik upplevelse, både för oss och för eleverna. Vi genomförde en banbrytande hybridworkshop som kombinerade digital föreläsning med ett fysiskt besök för att spela in elevernas framträdanden. För att optimera vår leverans fördubblade vi vårt team och genomförde workshoppar för elever från årskurs 4 till 6, samt inspelningar, allt på rekordtiden av en vecka + 3 dagar. Trots vissa utmaningar längs vägen lyckades vi lösa alla hinder och fullborda vår workshop framgångsrikt. Denna resa bjöd inte bara på betydande framgångar utan också värdefulla lärotillfällen som vi aktivt kommer att tillämpa för att förbättra framtida workshoppar.

Vi är otroligt imponerade av de låtar ni skapat och ser fram emot att släppa dem så att fler kan ta del av ert arbete. Varje ögonblick av denna workshop har varit fyllt av kreativitet och lärande, och det är just denna typ av erfarenheter vi vill förmedla genom våra workshoppar.

Ett särskilt tack till de fantastiska kulturella utövarna Alex Jassim, Carl-Philip Ström och Uygar Duzgun som har lett dessa workshoppar med stor professionalism och entusiasm. Ert engagemang är ovärderligt och har gjort denna workshop möjlig.

Håll utkik på våra sociala medier för information om när låtarna släpps på plattformar såsom Spotify. Det här är bara början, och vi kan knappt vänta på att få dela med oss av slutresultatet med världen. Vi hoppas att detta har varit en inspirerande upplevelse som ni bär med er in i framtiden.

Än en gång, tack Enköping Kommun från oss alla på Optagonen Workshops. Vi ser fram emot att få möjlighet att arbeta med er igen!

, , , , , , , , ,