Kick-off för företag.

Teambuilding · Konferens · After Work

Förvandla Din Företags Kick-off till en Innovativ Teambuilding-upplevelse

Träffa etablerade artister och producenter som toppar listorna på Spotify och som arbetar med välkända namn inom musikbranschen. Ovärderliga insikter i kreativa processer och framgångsstrategier direkt från industrins frontlinjer.

Förvandla er Företags Kick-off till en Innovativ Teambuilding-upplevelse

I dagens dynamiska arbetsmiljö är Kick-Off för företag inte bara en aktivitet; det är en grundläggande byggsten för att skapa starka, sammanhängande team redo att ta sig an framtidens utmaningar. Bortom traditionella företagsaktiviteter och standard “after work för företag”-evenemang, erbjuder vi en extraordinär möjlighet att stärka ert team: en kreativ låtskrivarverkstad som tar er företags kick-off till helt nya nivåer av krativitet och samarbete.

“Ludwig van Beethoven sade en gång att ‘Musik är universums språk’. Tänk om du kunde använda detta kraftfulla språk för att fördjupa banden inom ditt team? Vår låtskrivarverkstad är utformad för att göra precis detta, genom att erbjuda en unik teambuilding-upplevelse för företag som inte bara inspirerar till samarbete och innovation utan också lämnar varaktiga avtryck i deltagarnas hjärtan och sinnen.

Ett unikt inslag i vår workshop är möjligheten att träffa etablerade artister och producenter som inte bara har erfarenhet av att toppa listorna på Spotify utan också har arbetat med välkända namn inom musikbranschen. Denna interaktion ger ert företag ovärderliga insikter i kreativa processer och framgångsstrategier direkt från musikindustrins frontlinjer. Det är en inspirerande möjlighet att lära från de bästa och se hur stora idéer blir till verklighet.

Vid slutet av denna kreativa resa, kommer ert teams gemensamma ansträngningar att manifesteras i en låt, professionellt mixad och klar att stoltsera med på Spotify. Detta erbjuder inte bara en unik kick-off aktivitet utan också en bestående symbol för ert teams sammanhållning och gemensamma kreativitet.

Gör er redo att ge er företags kick-off en kreativ vändning som går bortom den vanliga teambuilding-aktiviteten. Vår workshop är en investering i ert teams framtida innovation och välbefinnande, genom att sätta musikskapande i centrum för era ansträngningar att bygga ett starkare, mer sammanhängande team.

Boka nu för att ta det första steget mot en oförglömlig musikalisk teambuilding-upplevelse som förenar ert team genom musik och kreativitet, med insikter från branschledande artister och producenter.

Kommunikationsstrategi & Musikskapande Workshop

Vi är entusiastiska över möjligheten att besöka ert företag för att introducera unika metoder som kombinerar kreativitet och strategisk kommunikation för att främja en starkare företagskultur. Genom vår specialdesignade workshop kommer vi att vägleda era medarbetare i en process som inte bara fokuserar på musikskapande, utan även på att utveckla ledarskapsfärdigheter och förbättra kommunikationskompetensen.

Varje session kommer att anpassas för att uppmuntra deltagarna att utforska nya sätt att uttrycka sina idéer och tankar, vilket stärker deras förmåga att tänka utanför boxen. Vårt mål är att ge verktyg för effektiv kommunikation och kreativ problemlösning som kan appliceras direkt i den dagliga verksamheten. Vi använder musiken som ett medium för att öppna upp för nya perspektiv och samtidigt förstärka teamandan.

0 / 1

Våra professionella låtskrivartips hjälper dig att skapa minnesvärda hitlåtar. Vi delar tekniker för att strukturera låtar, skapa starka melodier och uttrycka dina känslor autentiskt. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren låtskrivare, är våra råd skräddarsydda för att ta din musik till nästa nivå. Skapa en oförglömlig låt med våra tips och berör lyssnarna på djupet.

0 / 2

Under vårt kreativa evenemang erbjuder vi en spännande möjlighet för varje grupp att ta sin musik till nästa nivå. Varje grupp kommer att få möjlighet att spela in sin egen vers eller refräng med stöd av vår erfarna producent.

Med vår producents expertis blir er inspelning en minnesvärd och produktiv upplevelse oavsett era musikaliska erfarenheter. Ni kommer att få professionell ljudkvalitet och möjlighet att uttrycka er konstnärlighet. Låt oss tillsammans skapa musikalisk magi

0 / 3

Mixa & Nätverka: Medan vi finslipar låten kan ni njuta av utsökt mat och dryck samtidigt som ni minglar med era kollegor.

Premiärspelning: Vi ger er nykomponerade låt en storslagen debut genom att spela den för alla närvarande. Detta brukar bli en mycket uppskattad stund!
Spotify Premiär: Efter att er låt fått den professionella touch den förtjänar i studion kommer den att släppas på Spotify inom sex veckor efter evenemanget.

Maximera Framgången med Ett Effektivt Kickoff-Event

Kickoff-event markerar början av en ny period eller projekt, skapar en enhetlig vision inom teamet och boostar energin. Det handlar om att kombinera reflektion över avslutade projekt med att ladda upp för framtida utmaningar, samtidigt som kollegor umgås i en avslappnad miljö. Överraskande för många, kickoffs kan dramatiskt positivt påverka verksamhetens effektivitet och arbetskultur.

Timing är Nyckeln

Att schemalägga en kickoff vid övergången mellan gamla och nya projekt kan vara en optimal tidpunkt, men var inte rädd för att vara flexibel. Kvartalsvisa eller årliga kickoffs kan också erbjuda regelbundna möjligheter för teambuilding och reflektion.

Dynamik

En stark teamdynamik ökar kapaciteten att hantera utmaningar, förbättrar arbetsupplevelsen och driver bättre resultat.

Effektiv Projektövergång

Att investera tid i kickoffs och teambuilding är inte bara roligt utan essentiellt för att stimulera och samla teamet, samtidigt som det underlättar övergångar mellan projekt. Det lönar sig med engagerade, motiverade och sammanhållna team – starta planeringen av din nästa kickoff idag!

jag har aldrig sett så mycket lycka i så många barns ögon under mina yrkesverksamma år på skolan

Hans Lövgren, Mora kommun

Hur lång är en Workshop?

En workshop är ungefär 2,5 timmar lång.

Kan ni vara här mer än 1 dag ?

Ja, allt från 1 dag till flera veckor. För att behålla kvalitén är det optimalt att köra max 25 personer per workshop. Självklart kan detta anpassas efter behov.

Hur går en workshop till ?

Med glädje och bra pepp skapar vi tillsammans med eleverna trovärdiga låtar innehållande vers, brygga och refräng som vi sedan färdigställer till kompletta låtar att kunna lyssna på.

Vilka förkunskaper krävs?

Inga förkunskaper krävs.

Några krav på lokal ?

Nej, Vi kan vara i alla typer av lokaler så länge det finns ljud ut. Om det skulle saknas ljud löser vi det på något sätt.

Tillkommer det materialkostnader?

Nej, Våra musiker/inspiratörer tar med sig all nödvändig utrustning som behövs för att utföra workshoppen.

Hur betonar vi genom musik?

Genom musik som ett verktyg betonar vi hur viktigt det är att våga vara sig själv och väcka skaparprocessen till liv.

Hur lär vi deltagarna att skriva en låttext?

Vi går igenom hur man skriver en låttext och lär deltagarna branschhemligheter för att få dem att lyckas med sina låttexter.

Hur skiljer sig workshops åt?

Alla workshops skiljer sig och alla elever är unika. Våra utövare är tränade till att alltid anpassa sig efter situationen och behandlar alla som artister och är mycket proffsiga i sina utföranden.

Vad innebär skapande skola-programmet?

Skapande skola-programmet syftar till att integrera konstnärliga och kreativa aktiviteter i skolmiljön för att främja elevernas lärande och personliga utveckling. Genom olika konstformer, såsom musik, dans och bildkonst, stimuleras elevernas kreativitet och självuttryck.

Hur kan vår skola delta i skapande skola-programmet?

För att delta i Skapande skola-programmet kan du kontakta oss för att diskutera era önskemål och behov. Vi kan anpassa workshops och aktiviteter för att passa er skola och elevernas åldrar och intressen.

Vad innebär en social anpassad grundskola?

En social anpassad grundskola fokuserar på att skapa en trygg och inkluderande miljö där elever med olika behov och förutsättningar kan trivas och nå sin fulla potential. Det inkluderar anpassningar och stödåtgärder för att främja elevernas sociala utveckling, lärande och delaktighet.

Hur kan ni stödja vår socialt anpassade grundskola?

Vi kan erbjuda specialanpassade musik- och konstrelaterade aktiviteter och workshops som främjar socialt samspel, självkänsla och uttryck för eleverna i er socialt anpassade grundskola. Kontakta oss för att diskutera era behov och önskemål så kan vi skräddarsy ett program som passar er skola.

Finns det några kostnader för att delta i Skapande skola eller för stöd till en social anpassad grundskola?

Kostnaderna för att delta i Skapande skola-programmet eller för att få stöd till en socialt anpassad grundskola kan variera beroende på era specifika behov och önskemål. Kontakta oss för att få mer information om kostnader och för att diskutera hur vi kan anpassa oss till ert budgetutrymme.