Äntligen! Enköpings Elever Briljerar på Spotify!

maj 6, 2024 Scott Millien

Äntligen! Enköpings Elever Briljerar på Spotify!

Enköping Kommun

Efter en otroligt inspirerande 8 dagars workshop med talangfulla elever från Skolstaskolan, Lillkyrkaskolan och Hummelstaskolan, är vi stolta över att presentera de unika låtarna som skapats. Under kreativa och roliga sessioner, ledda av våra erfarna kulturaktörer Alex Jassim, Carl-Philip Ström, och Uygar Duzgun, har eleverna fått utforska musikens värld genom att skriva, spela in och nu också dela sina egna låtar med världen.

Här har vi kombinerat en digital-workshop med traditionell workshop!

I ett projekt som strävar efter att stärka självkänslan och främja kreativiteten bland unga, erbjuder vi nu dessa spännande verk till lyssnare överallt genom Spotify. Dessa produktioner speglar inte bara elevernas hårt arbete och kreativitet utan belyser även hur viktigt det är att ge unga utrymme att uttrycka sig genom konst.

Vi vill tacka alla engagerade elever och lärare från de deltagande skolorna, våra passionerade producenter och inte minst, kommunen för sitt stöd. Tillsammans har vi skapat en oförglömlig erfarenhet för dessa unga talanger. Framtiden ser ljus ut med sådana kreativa själar.

Lyssna på låtarna här och låt dig inspireras av morgondagens stjärnor.

, , , , , , , , , ,