Ängelholm i Fokus: Intensiv Dag 2024-02-27

februari 13, 2024 Scott Millien

Ängelholm i Fokus: Intensiv Dag 2024-02-27

Ängelholms bibliotek

Ängelholm i Fokus: Intensiv Dag med Optagonen Workshops den 27:e Februari 2024 🎵

Vi på Optagonen Workshops är peppade inför vårt besök till Ängelholms bibliotek där vi kommer att dela vår passion för kreativitet och musik med ungdomar. Vår verksamhet bygger på att genom konsten stärka självkänslan hos unga och att erbjuda en plats där kreativiteten får blomstra. Med ett speciellt fokus på att minska psykisk ohälsa bland ungdomar, skapar vi en miljö där varje deltagare kan uttrycka sig fritt och säkert.

Under Ängelholm i Fokus: Intensiv Dag, som sker den 27:e Februari 2024, kommer vi att erbjuda en Låtskrivarverkstad där deltagarna får möjligheten att skapa sina egna låtar. Dessa verkstäder hålls av de fantastiska kulturaktörerna Melpo Mellz och Uygar Duzgun, som med sin erfarenhet och kunskap guidar ungdomarna genom kreativitetens skog.

Workshopparna är fördelade på två sessioner på Ängelholms bibliotek:

  • Grupp 1: 09.30-12.00
  • Grupp 2: 13.00-15.30

I samarbete med kommuner strävar vi efter att erbjuda meningsfull fritid för ungdomar. Vi ser fram emot att genom vår workshop kunna göra ett avtryck i Ängelholms ungdomars liv, där de får chansen att utforska sin kreativitet och kanske även hitta en ny passion i musikskapande.

Vi ser med spänning fram emot denna dag och hoppas att den kommer att bli oförglömlig för alla inblandade. Tillsammans skapar vi magi! 🌟

,,,,,,,,,