En Oslagbar Vecka på Kulturskolan i Svenljunga

februari 2, 2024 owpeter

En Oslagbar Vecka på Kulturskolan i Svenljunga

Svenljunga kommun

Vilken otrolig upplevelse det var att besöka Svenljunga under vecka 3! Vi på Optagonen Workshops är djupt tacksamma för möjligheten att ha hållit låtskrivarverkstäder på Kulturskolan i Svenljunga, ett initiativ som ligger oss varmt om hjärtat.

Att se unga talanger dyka in i låtskrivarprocessen var inget mindre än magiskt. Deras förmåga att omvandla tankar och känslor till gripande texter och melodier var en sann glädje att bevittna. Denna workshop blev inte bara en plattform för musikalisk utforskning, utan också en plats för personlig utveckling och självuttryck.

Vårt engagemang i Optagonen Workshops är att alltid skapa meningsfulla och inspirerande upplevelser, och vårt besök i Svenljunga har varit ett lysande exempel på just detta. Att arbeta med dessa fantastiska elever och se deras kreativa process blomma var en sann ära för oss.

Tack Kulturskolan och Svenljunga kommun för att ni välkomnade oss med öppna armar. Vi hoppas att vårt besök har inspirerat eleverna lika mycket som de har inspirerat oss. Fram till nästa gång, fortsätt att skapa musik och magi!

, , , , , , , , , ,