Sotenäs Elever släpper EP på Spotify!

juli 4, 2024 Scott Millien

Sotenäs Elever släpper EP på Spotify!

Skapande Skola Sotenäs

Vi är otroligt stolta över att meddela att elevernas fantastiska låtar nu finns tillgängliga på Spotify! Under vecka 20, mellan den 15 och 16 maj 2024, höll vi inspirerande låtskrivarverkstäder i Sotenäs kommun, där eleverna från Kungshamns skola och Hunneboskolan fick möjlighet att utveckla sina kreativa talanger.

Med stöd från våra engagerade kulturaktörer, Uygar Duzgun och Alex Jassim, har eleverna skapat och spelat in egna låtar som nu kan avnjutas av alla. Dessa workshops erbjöd inte bara en rolig och kreativ miljö utan bidrog även till att stärka elevernas självkänsla och eget uttryck.

Vi på Optagonen AB är dedikerade till att främja kreativitet och självförtroende hos unga människor genom våra kulturella och utbildande aktiviteter. Att se elevernas hårda arbete och passion resultera i musik som nu finns tillgänglig för en bredare publik är en fantastisk belöning.

Lyssna på elevernas låtar på Spotify och upplev den otroliga talang och kreativitet som finns i våra skolor!

Tack till alla som har varit involverade i detta projekt och till Sotenäs kommun för deras stöd. Vi ser fram emot att fortsätta inspirera och skapa tillsammans med er!

#OptagonenWorkshops #SpotifyRelease #UngKreativitet #Låtskrivarverkstad #SotenäsKommun #KreativUtveckling

Lyssna på låtarna här.