Skapande i Sotenäs – Tack alla elever!

maj 29, 2024 Scott Millien

Skapande i Sotenäs – Tack alla elever!

Sotenäs Kommun

Tack Kungshamns skola och Hunnebostrandsskolan i Sotenäs för en otrolig vecka! ❤️ Här på Optagonen Workshops är vi fyllda av värme och glädje efter våra dagar fyllda med kreativitet och låtskrivande med eleverna från årskurs 6. Under v. 20 hade vi äran att föra med oss våra passionerade och erfarna producenter (kulturella ledare) Uygar Duzgun och Alex Jassim, till eleverna i Sotenäs kommun. Tillsammans kunde vi dyka djupt in i musikens och låtskrivandets magiska värld.

Vår Låtskrivarverkstad är designad för att erbjuda skolelever och ungdomar en plattform där de kan utforska sin kreativitet, lära sig nya färdigheter och uttrycka sig genom musik. Vi är stolta över att ha sett dessa unga talanger ta sina första steg i att skapa och spela in sina egna låtar som snart kommer att vara tillgängliga för världen att lyssnas på plattformar som Spotify. Håll utkik på våra sociala medier för uppdateringar!

Vårt samarbete med kommuner och skolor är oerhört viktigt för oss på Optagonen Workshops eftersom detta möjliggör värdefulla möten och skapande stunder där vi växer tillsammans. Vi vill framföra ett stort tack till alla elever, lärare och skolpersonal för ett fantastiskt välkomnande och för era bidrag till dessa minnesvärda dagar.

Vi ser redan fram emot våra nästa äventyr och att fortsätta bidra med våra workshops som främjar självkänsla, kreativitet och gemenskap bland unga.

 

Bilder från workshoppen!
En av dessa coola bilder kommer bli omslag för eran låt !

(Bilderna nedan ska föreställa det eleverna skrev i sina texter. Elevernas uppgift var att rita en bild som representerar deras del av texten i vår Låtskrivarverkstad.)