Optagonen Workshop @ Sotenäs Skolor!

maj 15, 2024 Scott Millien

Optagonen Workshop @ Sotenäs Skolor!

Optagonen Workshops tar kreativiteten till Sotenäs i maj!

Vi på Optagonen Workshops är exalterade över att få berätta att vi kommer till Sotenäs under vecka 20 för att hålla inspirerande och kreativa Låtskrivarverkstäder! Den 15:e och 16:e maj 2024 kommer vi att vara på plats för att tillsammans med elever från Kungshamns skola och Hunneboskolan utforska musikens värld.

Våra workshops riktar sig till alla skolelever och ungdomar som är intresserade av att uttrycka sig genom musik. Under dessa två dagar kommer ledarna Uygar Duzgun och Alex Jassim att guida eleverna genom kreativa processer där de får möjlighet att skriva och spela in sina egna låtar. Detta är en unik chans för ungdomarna att uttrycka sina känslor, tankar och idéer genom musikens kraft.

Målet med Optagonen Workshops är inte bara att främja musikalisktalang, utan också att stärka deltagarnas självkänsla och främja kreativitet. Vi tror på musikens kraft att förena människor och dess förmåga att fungera som ett verktyg för personlig utveckling och välbefinnande.

Vårt samarbete med kommuner är ett viktigt steg mot att ge alla barn och ungdomar tillgång till kreativa uttrycksformer, oavsett deras bakgrund. Att kunna erbjuda dessa workshoppar i Sotenäs är en fantastisk möjlighet, inte bara för de deltagande eleverna utan för hela samhället, att uppleva och uppskatta ungas kreativa uttryck.