About Brooklyn

Om Jonathan Dahl

Jonathan Dahl är en passionerad musikproducent med över tio års erfarenhet inom musikskapande och produktion i olika genrer och sammanhang. Han har arbetat med allt från inspelningar i fritidsgårdskällare till studios. Musiken har alltid varit hans passion vid sidan av hans dagliga jobb och har påverkat hans arbete på olika platser, inklusive som husansvarig på KulturAtom i Angered där han ansvarat för replokaler, studios och livescen.

Men hans passion för musik begränsas inte bara till skapandet av musik, han brinner också för att hjälpa andra att växa och utvecklas. Jonathan tror på att vi kan stärka varandra genom att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet. Han är öppen och välkomnande i sina möten med människor och har alltid en vilja att hjälpa andra.

Han har studerat musikproduktion och ljudteknik på The Music College Angered och Ljud och Bildskolan i Kungsbacka. Han har också arbetat som gitarrlärare på Medborgarskolan i Lerum och Sävedalen, där han har hjälpt elever i alla åldrar att lära sig spela både elgitarr och akustisk gitarr, både enskilt och i grupp. Dessutom har han varit ljudtekniker på olika evenemang för Partille kommun, där han har varit en viktig del av att skapa fantastiska ljudupplevelser för publiken.

Jonathan är en inspirerande person som är en förebild för ungdomar och andra som är intresserade av att skapa musik och bygga relationer inom musikbranschen. Hans passion för musik och hans önskan att hjälpa andra att växa och utvecklas har gjort honom till en uppskattad person inom musikbranschen.

About Brooklyn

Relaterade inlägg