Magisk dag med musik och kreativitet på Vasaskolan

mars 17, 2023 owpeter

Magisk dag med musik och kreativitet på Vasaskolan

Skövde kommun

Wow, vilken fantastisk dag vi hade på Vasaskolan i Skövde kommun den 7 mars! Optagonen Workshops är fortfarande på moln efter att ha hållit vår Låtskrivarverkstad för eleverna. Det var en dag full av musik och kreativitet som vi sent kommer att glömma. Vi kommer att återvända till skolan under vecka 23 och 24 för ännu mer musikskapande! Detta är något som vi på Optagonen Workshops ser fram emot med spänning, och vi räknar ner dagarna till vi ses igen.

Att få träffa eleverna på Vasaskolan och se deras entusiasm och engagemang under workshopen var en otrolig upplevelse. De var så härliga att arbeta med och det var verkligen inspirerande att se hur de kreativt samarbetade med varandra för att skapa sina egna låttexter. Vi kan knappt vänta tills låtarna är färdiga för att sättas på högsta volym och spridas över hela världen!

Vi hade även äran att ha en tv-kändis bland eleverna på skolan. Jennifer Aoun, som är finalist i Talang är en av eleverna som deltog i vår workshop. Vi på Optagonen Workshops hejar såklart på Jennifer Aoun i Talang finalen! Hennes fenomenala sångröst gör henne till den uppenbara favoriten och vi håller tummarna för att hon ska ta hem tävlingen.

Här kan ni se Jennifer GOLVA hela studion med Celine Dions låt “The Power of Love”.

Vi vill tacka Skövde kommun, Vasaskolan och deras eleverna för att de välkomnade oss med öppna armar och gav oss möjligheten att arbeta med dem. Vi är så glada över att ha kunnat dela vår passion för musik och kreativitet med dem, och vi ser fram emot att se deras kreativa verk fortsätta att blomstra. Optagonen Workshops ser fram emot att återvända till Vasaskolan för att fortsätta vår låtskrivarverkstad med eleverna. Tillsammans kan vi fortsätta att skapa fantastisk musik och inspirera varandra genom vår kreativitet! Vecka 23 och 24 ses vi igen??!

Även ett tack till tidningen Skövde Nyheter som var på plats och gjorde ett reportage om vår Låtskrivarverkstad och elevernas kreativa arbete. Ni kan läsa deras artikel här.

Workshopen leddes av Anna Gustafsson och Jonathan Dhal.

,,,,,,,,,,,,,,,,