Optagonen Workshop återvänder till Svenljunga

januari 10, 2024 owpeter

Optagonen Workshop återvänder till Svenljunga

Svenljunga kommun

Efter succén förra året i Svenljunga, är det med stor glädje och förväntan som Optagonen Workshops återvänder för att sprida musikalisk inspiration. Under vecka 3 kommer Svenljungas elever än en gång få möjligheten att delta i vår uppskattade Låtskrivarverkstad.

Vår tidigare erfarenhet i Svenljunga har visat oss den otroliga kreativiteten och entusiasmen som finns hos de unga talangerna där. Med detta i åtanke ser vi fram emot att bygga vidare på den starka grund av musik och kreativitet som redan finns. Vi är säkra på att denna session kommer att leda till ännu fler fantastiska låtar och musikaliska upptäckter.

Vårt team är förberett att leda och stödja eleverna i deras kreativa resa. Under denna vecka kommer varje elev att få möjligheten att utforska och uttrycka sin individuella kreativitet, samt förfina sina talanger i låtskrivning.

Vi på Optagonen Workshops är fast beslutna att fortsätta vårt engagemang för att inspirera och lyfta unga talanger. Svenljunga, förbered er för en inspirerande och minnesvärd vecka med oss. Låt oss tillsammans skapa musik som berör och består.

,,,,,,,,,,