Upptäck Nysläppt Musik från Timrå!

mars 6, 2024 Scott Millien

Upptäck Nysläppt Musik från Timrå!

Efter en vecka fylld av kreativitet, samarbete och otrolig musikalitet är vi oerhört glada att meddela att låtarna som skapats av de fantastiska eleverna från Ala skolan och Arenaskolan under vår Låtskrivarverkstad i v. 3 Timrå nu är tillgängliga på Spotify! Dessa unga talanger har arbetat hårt tillsammans med våra inspiratörer Anastasia Sandberg och Rob Milo för att ta fram egna, unika låtar.

De har kanaliserat sina känslor, tankar och kreativitet att skapa musik som berör. Det var en fantastisk erfarenhet att se hur musik kan användas för att stärka självkänsla och främja kreativiteten hos dessa ungdomar. Nu är resultatet av deras arbete, deras egna låtar, tillgängliga för världen att njuta av.

För Optagonen Workshops är detta ytterligare ett steg i vår mission att erbjuda en meningsfull fritid för ungdomar och att minska psykisk ohälsa genom kreativt skapande. Det är dessa stunder som bekräftar vikten av vårt arbete och det positiva inflytande det har på unga människor.

Vi vill tacka alla skolelever, inspiratörer, och skolorna för ett fantastiskt samarbete. Detta hade inte varit möjligt utan er entusiasm, engagemang och kreativitet.

, , , , , , ,