Stort Tack till Sollentuna och Edsbergs Fritidsgård

mars 1, 2024 Scott Millien

Stort Tack till Sollentuna och Edsbergs Fritidsgård

Sollentuna Kommun

Stort Tack till Sollentuna för en Minnesvärd Dag – V. 9 firar vi Gemenskap! 🎉

Vilken fantastisk dag vi hade på Edsbergs Fritidsgård under vår låtskrivarverkstad! Optagonen Workshops är överväldigade av kreativiteten och energin som alla deltagande ungdomar visade. Det är dagar som dessa som verkligen lyfter fram värdet av kultur och konst i att stärka självkänsla och främja kreativitet hos unga.

Vi vill rikta ett varmt tack till alla som var involverade – från deltagarna som delade med sig av sin musik och sina drömmar till våra samarbetspartners i Sollentuna kommun. Ett särskilt tack till Per Berglin för att ha lett denna workshop med en passion som smittade av sig på oss alla.

Att se ungdomarna utforma, skapa och slutligen spela in sina egna låtar var en ren glädje. Vi ser fram emot att se dessa verk publiceras och delas med världen. Denna upplevelse påminner oss om kraften i att skapa tillsammans och vikten av att ge utrymme för ungas kreativa uttryck.

Vi ser fram emot framtida samarbeten och fler inspirerande möten med ungdomar från Sollentuna och andra kommuner. Tillsammans skapar vi en ljusare och mer kreativ framtid för våra unga.

😊 Tack Sollentuna och alla underbara unga talanger som gjorde denna workshop oförglömlig. Tills vi ses igen, fortsätt att låta er kreativitet flöda!

– Teamet på Optagonen Workshops

, , , , , ,