Kulturkraft i Sundsvall: Från Låtskrivning till Podcasts

november 10, 2023 owpeter

Kulturkraft i Sundsvall: Från Låtskrivning till Podcasts

Sundsvalls kommun

Optagonen Workshops har nyligen haft äran att besöka Sundsvall, där vi har spridit vår passion för kultur och kreativitet. Under vårt besök hos Kulturmagasinet hade vi förmånen att hålla en personalutbildning i podcastproduktion på förmiddagen, utrustade med de senaste insikterna och verktygen för att skapa engagerande ljudberättelser. Eftermiddagen var lika inspirerande, då vi anordnade en Låtskrivarverkstad för ungdomar, där vi gav utrymme för unga talanger att utveckla sina låtskrivarförmågor i en stöttande och kreativ miljö.

Vår resa fortsatte sedan till Nacka fritidsgård, Bredsands fritidsgård och Ljusdalens fritidsgård där vår Låtskrivarverkstad även hölls. Dessa interaktiva sessioner erbjuder ungdomar en chans att skapa, utforska och uttrycka sig genom musikens kraft. Varje workshop är utformad för att inte bara utveckla musikaliska färdigheter, utan också för att stärka deltagarnas självkänsla och förmåga att samarbeta kreativt.

Dessa upplevelser i Sundsvall har än en gång bekräftat vår övertygelse om att kultur och kreativitet är kraftfulla verktyg för personlig utveckling. Avslutningsvis vill vi rikta ett hjärtligt tack till Sundsvall för att ha välkomnat oss med öppna armar och för att ha delat med sig av sin varma gemenskap. Vi vill också särskilt tacka Kulturmagasinet, Nacka fritidsgård, Bredsands fritidsgård och Ljusdalens fritidsgård för deras gästfrihet och stöd i att göra dessa workshops möjliga. Vi hoppas att vi snart ses igen och ser fram emot att fortsätta vårt arbete med att inspirera ännu fler unga människor över hela landet.

,,,,,,,,,,,,,,,