Låtskrivarmagi på Kinnareds skola i Hylte

november 3, 2023 owpeter

Låtskrivarmagi på Kinnareds skola i Hylte

Hylte kommun

Optagonen Workshops fick nyligen det stora nöjet att besöka Kinnareds skola i Hylte kommun för att genomföra vår uppskattade Låtskrivarverkstad. Det var en otrolig upplevelse fylld med musik, kreativitet och samarbete.

Eleverna på Kinnareds skolan mötte oss med entusiasm och var ivriga att dyka in i låtskrivande, samtidigt som vi blev varmt välkomnade av personalen på skolan. Elevernas kreativa energi tillsammans med personalens engagemang var inspirerande och skapade en upplivande atmosfär. Eleverna utforskade olika musikgenrer och lärde sig grunderna i låtskrivande, samtidigt som vi uppmuntrade dem att uttrycka sina egna idéer och känslor genom musik.

Workshopparna resulterade i unika och uttrycksfulla låtar som speglade elevernas individuella och gemensamma talanger. Det var inspirerande att bevittna hur eleverna samarbetade, delade idéer och stöttade varandra. När eleverna stolt presenterade sina verk, kunde man se glädjen i deras ögon – en glädje som vi hade förmånen att dela med dem. Att få ta del av deras resa, där varje steg mot en färdig låt även var ett steg mot större självförtroende, var både hedrande och hjärtevärmande. Efter workshopparna ville alla eleverna ivrigt ta kort och få autografer av oss. Det var tydligt att de var oerhört nöjda och glada, vilket gjorde dagen extra minnesvärd och betydelsefull för oss.

Vi uttrycker vårt djupaste tack till Hylte kommun och Kinnareds skolan för ert varma välkomnande. Att arbeta med era talangfulla elever har varit en ära och ett rent nöje. Vi ser med spänning fram emot framtida tillfällen att återvända, samarbeta och tillsammans skapa nya musikaliska äventyr.

,,,,,,,,,,,,,,,