Sång, Samarbete och Succé i Timrå

januari 24, 2024 owpeter

Sång, Samarbete och Succé i Timrå

Timrå kommun

Vi på Optagonen Workshops är oerhört tacksamma för det varma välkomnandet vi fick i Timrå kommun under vecka 3. Det var en ära att få genomföra vår låtskrivarverkstad med de talangfulla eleverna på Arenaskolan och Ala skola. Under denna vecka upplevde vi verkligen succé i Timrå, där kreativitet och musikalisk samarbete blomstrade.

Vår tid i Timrå präglades av kreativitet, samarbete och musikalisk upptäcktsfärd. Att se eleverna uttrycka sina tankar och känslor genom musiken var en ren glädje. Varje deltagares unika röst och perspektiv bidrog till att skapa något verkligt speciellt.

Vi tror starkt på kraften i musik som ett verktyg för personlig utveckling. Det var fantastiskt att bevittna hur eleverna på Arenaskolan och Ala skola växte under processen. Från de första textraderna till färdiga låtar som kommer att strömmas på plattformar som Spotify och Deezer – deras resa har varit inspirerande. Denna upplevelse i Timrå har än en gång bevisat att våra unga har otrolig potential. Vi ser fram emot att följa dessa unga talanger och deras fortsatta musikaliska resor.

Ett hjärtligt tack till Timrå kommun, Arenaskolan och Ala skola för ert samarbete och stöd. Ert engagemang i elevernas utveckling är beundransvärt. Vi vill även rikta ett stort tack till P4 Västernorrland för ert besök och det underbara reportaget som gav en inblick i vår verksamhet och elevernas erfarenheter. Ert arbete med att lyfta fram lokala initiativ och berättelser är ovärderligt och spelar en viktig roll i att sprida medvetenhet om kulturens och kreativitetens betydelse i samhället.

,,,,,,,