Västerviks låtskapande strålar för tredje året i rad

mars 16, 2023 owpeter

Västerviks låtskapande strålar för tredje året i rad

Västervik kommun

Optagonen Workshop har varit i Västervik för tredje året i rad, och vi har haft en riktig musikfest tillsammans med eleverna från Ludvigsborgsskolan, Östra Ringskolan, Ellen Keyskolan och Ankarsrums skola. Eleverna har verkligen varit enastående under alla workshops. De har visat upp en fantastisk attityd och engagemang för att lära sig mer om musikproduktion och låtskrivning. Det är imponerande att se hur de har utvecklat sina talanger på så kort tid.

Vi har också varit imponerade av elevernas kreativitet och samarbetsförmåga. Att arbeta i grupp kan vara utmanande, men dessa elever har visat hur man kan samarbeta för att skapa något unikt och inspirerande tillsammans. Det är alltid fantastiskt att se unga människor ta på sig utmaningar och arbeta tillsammans för att hitta innovativa lösningar på problem, samtidigt som de hjälper och stöttar varandra genom hela processen.

Att spela in musik i en studio kan vara nervöst, men vi har visat eleverna att det inte behöver vara så farligt. Genom att visa hur professionella artister jobbar tillsammans med producenter för att skapa musikalisk magi, har vi kunnat minska deras oro och få dem att slappna av och ha kul. Vi är stolta över deras prestationer! Om ca sex veckor kommer hela världen att få höra elevernas fantastiska låtar och vi ser fram emot det med spänning.

Vi vill tacka alla skolor, elever, lärare och Västerviks kommun för att ha gjort de senaste veckorna magiska. Det har helt klart varit ett minne för livet som vi aldrig kommer glömma! Vi vill också tacka Dagens Västervik för att ha gjort ett reportage om vår vistelse som ni kan läsa här.

Workshoparna leddes av Adam Carlsson, Anna Gustafsson, Anastasia Sandberg och Per Berglin.

Denna teckning kommer att vi att använda för att göra ett fantastiskt albumomslag för Västervik?

Teckning av en hund som sitter på solstol med en läsk i handen

Lyssna på vår Spotify för att hitta ny spännande musik!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,