Två magiska veckor i Mjölby

februari 15, 2023 owpeter

Två magiska veckor i Mjölby

Mjölby kommun

Optagonen Workshops besökte skolor i Mjölby kommun

Under vecka 5 och 6 besökte Optagonen Workshops skolor i Mjölby kommun som tog emot oss med öppna armar. Det är alltid lika roligt att träffa nya talangfulla elever i de kommuner som vi besöker. Eleverna gjorde inte bara fantastiska låtar tillsammans, utan stöttade också varandra att våga sjunga och gå utanför sin komfortzon. Detta ledde till en god stämning bland grupperna och skapade en positiv miljö där eleverna kände sig bekväma att visa sina idéer och tankar. Workshopparna leddes av Alex Jassim, Martin Masarov och Jonathan Dahl.

Elevernas engagemang, samarbete och kreativa uttryck

Under workshopparna fick eleverna lära sig mer om musikproduktion och den tekniska sidan av musikskapande. De visade också ett stort engagemang för sång och låtskrivning, och det var grymt att höra de unika och spännande idéer de presenterade under veckorna. Eleverna samarbetade också i mindre grupper, vilket gav dem möjlighet att lära av varandra och stärka sina kreativa färdigheter. Det var fantastiskt att se elevernas kreativa sätt att uttrycka sig på. Under workshops gav vi också feedback på elevernas arbete, vilket hjälpte dem att förfina och utveckla sina låtar ytterligare.

Elevernas utveckling och prestationer

Även om det kan vara känslosamt att sjunga och spela in sina låtar inför klasskamrater, uppmuntrade vi och eleverna varandra att utmana sig själva och som vanligt överträffade eleverna sina egna förväntningar och blev otroligt stolta över vad de skapade. Eleverna var helt fantastiska under veckorna och gjorde sin egen grej på varje workshop. Vi såg verkligen eleverna positivt växa och utvecklas under workshopparna, och det var tydligt att de tog till sig allt de lärde sig.

Tack Mjölby och alla elever för två magiska veckor tillsammans

Vi hoppas att eleverna tar med sig alla erfarenheter och minnen från workshopparna när de fortsätter att utveckla sin musikalitet och utforska sin fulla potential. Optagonen Workshops är tacksamma över att ha fått besöka skolor i Mjölby kommun och träffa alla dessa talangfulla elever. Vi hoppas att vi har gett dem verktyg och kunskap som de kan ta med sig i sin musikaliska resa. Vi ser fram emot att samarbeta med er igen i framtiden.

Även ett stor tack till tidningen Corren som var på besök och gjorde ett reportage.

Nu kommer vi att finslipa på låtarna så att dem blir episka inför släppet! Dessutom kommer vi att använda denna teckning för att skapa ett riktigt grymt albumomslag?.

Dj tjej

 

Lyssna på senaste singlar och album på Spotify

 

 

,,,,,,,,,,,,,,,,,