Sollefteå släpper album | Skapa Drömmar

januari 28, 2022 owpeter

Sollefteå släpper album | Skapa Drömmar

Sollefteå kommun

I December var vi på besök hos fritidsgården Hullsta Café Ung och medieverkstad i Sollefteå kommun för att skriva låttexter och skapa musik med ungdomar.
Det var en riktigt bra workshop där under en eftermiddag och kväll som deltagarna lyckades skapade två stycken riktigt bra låtar.
Det blev en rockinfluerad låt där en utav deltagarna fick spela elgitarr som kommer att mixas in och vara med i låten sen när den är klar. Det blev också en trapinfluerad låt som två deltagare fick lägga sin egen touch på. Som vanligt är det lika kul att se deltagarna gå utanför sin komfort zon och tänja på sina gränser och lyckas skapa det man inte trodde var möjligt.
Det är så grymt att se dom våga visa sina känslor via låtskriveri och sång. Vi blev riktigt imponerade utav vad ungdomarna lyckades skapa under den tiden vi var där.

Hullsta Café Ung och medieverkstad är en fritidsgård där dom försöker att ha kulturstyrda evenemang inom musik och andra kreativa områden vilket var otroligt roligt för oss att vi fick komma och vara en del av detta.

Ett stort tack till Amanda som jobbar som fritidsledare på Hullsta Café för ett fantastiskt samarbete. Vi vill även tacka Sollefteå kommun för att vi fick möjligheten att komma och hålla våran workshop. Vi hoppas att vi får komma tillbaka Hullsta Café Ung och medieverkstad i Sollefteå under 2022 och inspirera och skapa mer underbar musik med ungdomar.

Dom riktigt grymma låtarna från våra deltagare på Hullsta Café Ung i Sollefteå är nu redo att låta oss drömma sig bort och fly vardagen.
Rocka loss och sprid dom så mycket ni bara kan.

Här kan ni lyssna på albumet Dream World❤

 

,,,,,,