Olympiaskolan | Anpassad grundskola

januari 17, 2022 owpeter

Olympiaskolan | Anpassad grundskola

Vallentuna kommun

Återigen så har barnen på den anpassade grundskolan Olympiaskolan i Vallentuna varit helt fantastiska detta år också. Det är alltid lika roligt och upplyftande att få besöka barnen på Olympiaskolan och se glädjen och drivet hos dom. Med energin i topp så skrevs det låttexter så det bara knaka och vilket flow dom fick på låten. Låten som barnen valde att döpa till Trocadero.
Vi körde även Optagonerna-danser som pauser mellan låtskrivandet och sjungandet. Detta var väldigt uppskattat hos barnen och det blev mycket skratt och positiva känslor.
Med barn i behov av mer stöd så anpassar vi varje workshop efter varje barns individuella försättningar och låter dom få fritt uttrycka sig på det sätt som individen förmår, det kan vara verbalt , med hjälp av tecken och bilder eller på ett annat sätt.
Oavsett vilka individuella försättningar eleverna har så lyfter vi fram det positiva hos eleverna och stöttar dom extra under hela processen.
Vi hade med oss en utav våra nya producenter Martin som var med och kollade på hur själva upplägget på en sådan här workshop ser ut.
Tack till Vallentuna kommun och Olympiaskolan för att vi återigen fick komma och träffa alla elever och skapa nya fantastiska minnen med er.❤

Vi gjorde en intervju med en utav lärarna på Olympiaskolan efter att workshoppen var avklarad där vi frågade vad dom tyckte om workshoppen.

 

 

,,,,,,