Optagonen besökte Urban Music Camp

oktober 21, 2022 owpeter

Optagonen besökte Urban Music Camp

Norrköping kommun

Optagonen Workshops var på plats på Film & Musikgymnasiet i Norrköping kommun och höll ett inspirerande föredrag för deltagare som hade kört workshops under Urban Music Camp. Rob Milo som var på plats för att inspirera och prata med deltagarna om hur hans resa varit genom musiken samt ge tips på hur dom kan ta sin egen musik till nya höjder. Man berättade också vilka för och nackdelar det kan innebära att vara en officiell artist utåt sett. De var glada över att få träffa Rob och ta del utav hans stora erfarenhet inom branschen. Som ett avslutade spelade Rob upp hans egen musik samt olika beats, vilket var mycket uppskattat av alla.

Vad är Urban Music Camp?

Urban Music Camp är en workshop som hålls en vecka i Norrköpings kommun där dom lär ungdomar det mesta inom musikbranschen och allt vad det innebär och ger ungdomar olika föreläsningar från andra aktörer inom branschen. Under workshopen spelar deltagarna in minst en låt som också kommer att göras till en musikvideo under workshopen. Målet är att ungdomarna ska öka sin självkänsla och självförtroende genom möjligheten att få göra musik som dom inte visste att dom hade i sig och på så sätt få dom att växa i sig själva.

Urban Music Camps grundare är Alex Jassim som har arbetat inom musikbranschen i många år och har stor erfarenhet med att arbetar med några av dom största artister inom Sveriges hiphop som Dano, Gee dixon och Dilly D för att bara nämna några. Under Urban Music Camp har Alex med sig olika aktörer som är aktiva inom musikbranschen bland andra Black Moose som också är delaktig i Optagonen Workshop. Black Moose är en utav Sveriges främsta Urban Dj. Han har jobbat med artister som Ice Cube, Khalifa och 50 Cent.

Varför ett samarbete mellan Optagonen Workshop och Urban Music Camp?

Alex Jassim – “Jag jobbar för Optagonen Workshop och tänkte att vi skulle slå våra kloka huvuden ihop för det finns många som har talangen och samma drivkraft som jag har”

Vi här på Optagonen Workshop vill tacka Alex Jassim för att har låtit oss delta i Urban Music Camp.

 

,,,,,,,