Musikproducent sökes

januari 10, 2024 Scott Millien

Musikproducent sökes

Hela landet

VILKA ÄR VI?

Optagonen AB håller i digitala och traditionella workshops där vi åker ut till skolor, fritidsgårdar, kulturhus m.m över hela Sverige. Tillsammans med etablerade Artister, Producenter & Inspiratörer vill vi ge tillbaka till samhället utan filter. Vi försöker berika och skapa en bättre gemenskap genom att väcka en skapande-process till liv hos unga, stärka deras självkänsla och hjälpa dem kliva ut ur sin komfort-zon med hjälp olika kulturformer.

Vi har jobbat med över 70 kommuner och utövat över 390 workshops runt om i landet sedan 2015 och behöver nu expandera för att bemöta den växande marknaden för våra workshops.

FÖRKUNSKAP & KRAV

Nu kan du vara en del av Optagonen och den förändring vi skapar under våra workshops. Vi söker nu musikproducenter som brinner för förändring. Som musikproducent får du spela in, mixa och producera musik som vi publicerar bland annat på Spotify. Du får även möjligheten att resa runt med en Inspiratör/Artist där din arbetsuppgift kommer vara att inspirera, spela in deltagarna och mixa dem till trovärdiga popartister.

Som musiker kan det vara svårt att ha ett vanligt “9 till 5-jobb” och därför erbjuder vi denna tjänst som en konsulttjänst vilket möjliggör att du själv bestämmer vilka uppdrag du vill ta.

Vi kräver inga förkunskaper och du behöver inte ha någon erfarenhet kring att hålla en workshop. Under din tjänst kommer du även få mentorskap som ingår i tjänsten. Vi ser dock att du har erfarenhet kring det du gör och är professionell i ditt arbete. I tjänsten ingår resor och hotellövernattningar som vi står för, du endast behöver tänka på det kreativa arbetet. Du får också vara med och utveckla våra workshops och ständigt sträva efter förbättringar. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling och professionell utveckling.

Häng med och var en del av ett väl fungerande team med en stor arbetsglädje, kreativitet och professionalitet.

SÖK JOBBET

För att söka tjänsten ladda upp ditt CV med ett personligt brev så vi får en liten bakgrund om dig. Har du musik du vill dela med dig får du gärna gör det men detta är inget krav. När du trycker på länken nedan skickas du vidare till dropbox där du kan ladda upp dina filer.

OBS: Döp dina filer med ditt för och efternamn, glöm inte ha med ditt telefonnummer eller mail i filen så vi kan återkoppla.

, ,