Västervik elever skapar Hits

mars 15, 2022 owpeter

Västervik elever skapar Hits

Västervik Kommun

Under vecka 6 och 7 fick vi på Optagonen den fantastiska möjligheten att återbesöka Västervik kommun igen efter den stora succén förra året och skapa ännu mer smash hits med alla fantastiska elever runt om i kommunen . Vilka två grymma veckor det blev. Allt gick väldigt bra och vi blev varmt välkomnande varje dag utav alla elever och ledare på skolorna.

Eleverna gjorde ett helt fantastiskt jobb med låtskrivandet och sång. Vi blev riktigt imponerade av hur duktiga alla har varit och det har varit fantastiskt kul att se eleverna pusha sig själva , hur de gick från att verka blyga och rädda för att uttrycka sig genom sina låttexter till att växa in i stoltheten att ha skapat en låt tillsammans och att ta sig mod och sjunga sina texter inför deras klasskamrater. Det är väldigt känsloladdat och pirrigt att göra detta men när vi visade hur professionella artister jobbar nära med producenter så att låtarna blir bra så blev det en lång kö till mikrofonen?.

Låtarna kommer nu att bearbetas och vi är riktigt taggade på slutresultatet som kommer att bli grymt!

Ett stort tack till Västervik kommun för att vi fick komma tillbaka i år igen och skapa smash hits med alla elever och vi hoppas att få komma tillbaka så snart som möjligt.
Även ett stort tack till Dagens-Västervik som besökte workshopen och gjorde ett reportage som ni kan läsa här.

 

 

,,,,,,,