Tack Ängslättskolan i Malmö för En Oförglömlig Vecka!

november 28, 2023 owpeter

Tack Ängslättskolan i Malmö för En Oförglömlig Vecka!

Malmö kommun

Vi på Optagonen Workshops är oerhört tacksamma för möjligheten att ha genomfört vår låtskrivarverkstad på Ängslättskolan i Malmö under vecka 47. Det var en verklig glädje att få arbeta med så talangfulla och engagerade elever.

Denna vecka har varit fylld med kreativitet, passion och musikalisk utforskning. Vi har bevittnat hur eleverna har uttryckt sina tankar och känslor genom musik och hur de har utvecklats både som individer och som en del av en större gemenskap. Att se varje deltagares unika talang blomstra har varit en stor inspiration för oss alla.

Det fantastiska bemötandet vi fick från både elever och lärare på Ängslättskolan var verkligen upplyftande och bidrog starkt till vår upplevelse. Elevernas kreativitet och skicklighet var imponerande och speglar vårt mål att skapa en miljö där ungdomar känner sig trygga att uttrycka sig och utforska sina kreativa sidor. Vi är djupt tacksamma för att Ängslättskolan gav oss denna möjlighet och för det varma välkomnande vi fick.

Ett stort tack till all personal och elever på Ängslättskolan för en fantastisk vecka. Vi är också djupt tacksamma mot Malmö kommun för deras stöd och för att de möjliggjorde denna upplevelse. Vi ser fram emot fler tillfällen att samarbeta och inspirera unga talanger i Malmö i deras kreativa resor.

,,,,,,,,,,,,,,