Stort Tack till Halmstad Kommun för en Fantastisk Vecka!

december 20, 2023 owpeter

Stort Tack till Halmstad Kommun för en Fantastisk Vecka!

Halmstad kommun

Vi på Optagonen Workshops vill rikta ett hjärtligt tack till alla inblandade i Halmstad kommun, särskilt till Klaraskolan och Brunnsåkerskolan, för att vi fick möjlighet att hålla vår låtskrivarverkstad under vecka 50. Det var en otrolig upplevelse att se den kreativa energin och passionen hos alla elever. Under veckan fick vi uppleva en fantastisk resa tillsammans med ungdomarna, där vi utforskade musikens värld på ett djupare plan. Att se eleverna uttrycka sig genom sina egna låtar, hitta sin röst och växa i sitt musikaliska uttryck, var för oss på Optagonen en stor glädje och inspiration.

En Vecka av Kreativitet och Självuttryck

Veckan var fylld med kreativa sessioner, där vi tillsammans med eleverna från Klaraskolan och Brunnsåkerskolan skapade och utvecklade egna låtar. Vi såg hur eleverna inte bara lärde sig om musikens tekniska aspekter, utan också om hur man kan använda musik som ett medel för personligt uttryck och emotionell utforskning.

En Framtidsinriktad Upplevelse

Vi tror starkt på att dessa erfarenheter inte bara bidrar till elevernas musikaliska utveckling, utan också till deras personliga tillväxt. Att våga stå upp för sina idéer och känslor i en låt är något som stärker självförtroendet och ger dem verktyg för framtiden.

Återigen, tack Halmstad kommun, Klaraskolan och Brunnsåkerskolan för att ni gjorde denna vecka möjlig. Vi ser fram emot fler tillfällen att inspirera och uppmuntra ungdomars kreativitet och passion inom musiken.
Med vänliga hälsningar, Teamet på Optagonen Workshops.
,,,,,,,,,,,,,,,,