Optagonen Workshops på plats vid Urban Music Camp

juni 5, 2023 owpeter

Optagonen Workshops på plats vid Urban Music Camp

Urban Music Camp Norrköping

I sommar kommer Optagonen Workshops VD Uygar Duzgun att delta på det spännande musikeventet Urban Music Camp i Norrköping kommun. Han kommer att dela med sig av sin egen musikresa, prata om musikbranschen, företagande och erbjuda värdefulla tips och råd till deltagarna. Under denna femdagars camp får ungdomar mellan 13-19 år möjlighet att fördjupa sig i urban musikproduktion, låtskrivande och artistutveckling.

Om Urban Music Camp:

Urban Music Camp är en musikcamp för ungdomar mellan 13-19 år. Campen ger möjlighet att lära av erfarna branschexperter och skapa musik tillsammans med andra ungdomar. Syftet är att främja talanger och ge verktyg för att ta deras musikalisk passion till nästa nivå.

Under campens gång kommer ungdomarna att få en djupgående förståelse för musikproduktion och artistutveckling. Alex Jassim, även känd som Dj RschiD, kommer att vägleda ungdomarna i studier av låtstruktur och i att producera beats från grunden, med särskilt fokus på urban genren under campens gång. Med sin omfattande erfarenhet i branschen och av att arbetat med etablerade artister som Gee Dixon, DANO, Dilly D och många andra, både i USA och Sverige, kommer hans insikter vara ovärderliga för deltagarna.

Utöver det kommer de även att få utforska låtskrivning tillsammans med artisten Tim Lindfors, där de kommer att använda sina egna producerade beats. Dessutom kommer deltagarna ha möjligheten att filma “behind the scenes”-klipp där deras egna beats och låtar inkluderas. För att ytterligare berika camp upplevelsen kommer även gästföreläsare inom musikbranschen att vara på plats och inspirera ungdomarna genom att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

A studio microphone in the middle of a room

Gästföreläsare och workshops:

Utöver Uygar Duzgun närvaro kommer andra framstående namn att medverka på Urban Music Camp. Stress, en Grammy-vinnande artist signerad av ROC Nation, Dilly D, känd som Einars producent, kommer också att hålla föreläsningar om sina kunskaper och erfarenheter inom musikproduktion. Dessa imponerande gästföreläsare ger deltagarna på Urban Music Camp en ovärderlig möjlighet att lära sig från branschexperter och bli inspirerade av deras resor inom musikbranschen.

A professional music recording studio

Målsättningen:

Målet med Urban Music Camp är att ge ungdomar en utvecklande musikalisk erfarenhet oavsett deras tidigare kunskaper. Genom workshops och föreläsningar med professionella inom branschen får deltagarna en bred förståelse för musikskapande och hur branschens fungerar. Campen äger rum på Film- och musikgymnasiet i Norrköping den 3-7.

Anmäl dig till Urban Music Camp via campnorrkoping.se

,,,,,,,,,,,,,,,,,