Optagonen Workshops deltar på SPRAAK

oktober 13, 2022 owpeter

Optagonen Workshops deltar på SPRAAK

Malmö stad

Optagonen Workshops kommer delta på SPRAAK den 18 oktober 2022 på Malmö Live. Vi kommer att delta på deras “Utbudsrum” för att träffa skolorna och prata med deras elever och skolpersonal om vår verksamhet. Vår VD Uygar Duzgun kommer vara på plats och ge all information och svara på alla eventuella frågor om Optagonen Workshops och dom workshoppar vi erbjuder. Uygar kommer även ha med sig lite utrustning där man kan få lyssna på låtar från våra workshops samt kan man kolla på material från våra musikvideoworkshoppar.

Vad är SPRAAK Malmö Live?

Varje år samlas professionella kulturaktörer, lärare, elever och grundskole- och kulturförvaltningarna för att träffas och kicka igång processen inför nästa läsårs Skapande skola-verksamhet. SPRAAK vill också erbjuda workshops för dom elever som är på plats. Workshopparna är ett bra sätt för eleverna att få känna på vad skapande skolan kan vara.

Optagonen Workshops är väldigt tacksamma för att vi får möjligheten att komma och vara en del av SPRAAK 2022. Vi ser fram emot att få träffa skolor och elever från hela Malmö stad och bygga nya härliga relationer.

 

,,,,,,,,,,,,