Minnen för livet i Boden

september 16, 2022 owpeter

Minnen för livet i Boden

Boden kommun

Vi fick möjligheten att komma till Brönjaskolan och Stureskolan i Boden kommun under vecka 35. Där vi tillsamman med elever skapade låthitts som kommer att förljuva tillvaron för många framöver. Vi är så grymt stolta över alla elever och deras magiska insats under hela veckan! Det har varit riktigt inspirerande att vara här i Boden.

Redan från början var dessa blivande artister fokuserade och ivriga att lära sig mer om hur man skapar låttexter och musik! Man kan se att det fanns en verklig glädje bakom varje ögonblick som de tillbringade med att skapa musik tillsammans. Det blev massor av grymma texter och inspelningar hela veckan lång.

Vi vet alla att musik kan tala för sig själv, men många tror att det är en ren omöjlighet att skriva bra låttexter. Den kreativa processen att skriva låtar har alltid varit en utmaning, men den är enklare än någonsin med de många resurser som finns tillgängliga idag. Vi visade eleverna att det finns många sätt för att göra låtskrivande spännande, lättare och roligare. Vi visade också knep som dom största artisterna använder sig av för att lyckas med sina låtar och låttexter.

Låtarna kommer nu att bearbetas/mixas och släppas sex veckor efter avslutat workshop. Slutresultatet kommer att bli fantastiskt. Vi kan inte vänta tills att dom är klara så att alla får ta del av dom. Vi kommer aldrig att glömma veckan i Boden – det har verkligen varit en helt fantastisk upplevelse. Workshopparna leddes av Alex Jassim och Erik Runeson.

Ett stort tack till Boden kommun för att vi fick komma till er och lära känna alla underbara elever och skapa minnen för livet. Vi kan inte vänta tills vi ses igen ?

Glöm inte att kolla in dom senaste albumen och låtarna från våra workshopsSpotify

 

,,,,,,,

Kommentarer (2)

  1. Pingback: tadalafil mylan

Kommentarer är stängda.