Guld finns vid regnbågens slut i Hisings Backa ??

december 30, 2021 owpeter

Guld finns vid regnbågens slut i Hisings Backa ??

Göteborg kommun

Under vecka 44 var vi på Optagonen tillsammans med Poseidon i Hisings Backa i Göteborg kommun för att göra musik med barn och ungdomar i området och förstärka deras självkänsla och självförtroende.
Detta är en början på ett samarbete med Poseidon som är ett av Sveriges största bostadsbolag. Vi här på Optagonen är riktigt glada och motiverade över att få denna möjligheten med Poseidon att sprida trygghet och glädje hos barn och ungdomar i Sverige.
Optagonen och Poseidon vill göra skillnad i livet för unga som bor i dom mer utsatta områdena i samhället genom att bryta ner dom förutfattade meningar som finns inom Rapp och Hiphopens musik.
Det var en förväntansfull dag och det var många unga som kom och ville vara med vilket var riktigt roligt.
Dom fick rita omslaget till låten och sedan skriva låttexter som dom sedan fick sjung in i våran portabla studio. Låten som dom kallade Regnbågar i ögat som nu finns att lyssna på Spotify, Itunes m.m.
Vi hade med inspiratören John “Shazaam” som körde danser och framförde låtar med barnen vilket dom tyckte var väldigt kul.
Detta var en fantastisk dag i Hisings Backa och hoppas att vi får komma tillbaka och umgås och göra mer musik med barnen.

 

 

 

 

 

,,,,,