Dans och rörelse i Vallentuna

december 13, 2022 owpeter

Dans och rörelse i Vallentuna

Vallentuna kommun

Under vecka 49 har John Landenfelt och Rob Milo varit på Hagaskolan och Olympiaskolan i Vallentuna kommun. Att besöka i Vallentuna är alltid en hjärtevärmande upplevelse. Varje besök påminner oss om de fina minnen som skapats här och denna vecka har vi fått mer varma minnen att lägga på hjärtat.

Det blev fantastiska dagar i Vallentuna med optagonerna – dans och rörelse, där John Landenfelt har hållit rörelse för första och andra klassare. Eleverna var sprängfyllda med energi och dans under workshopparna hela vecka lång. Det gjorde verkligen ett stort intryck på oss! Efter varje avlutad workshop fick klasserna koppla av med att måla en teckning vad dom hade lärt sig under dagen.

Det blev också en låt från eleverna på Olympiaskolan. Låten som eleverna valt att kalla “Olympiaskolan Älskar Glass” kommer att släppas på självaste julafton och sprida värme i många hushåll??

Vi vill tacka Vallentuna kommun för att vi fick komma träffa alla underbara elever på Hagaskolan och Olympiaskolan. Detta är tredje året i följd som vi fått möjligheten att besöka Vallentuna kommun. Varje år har varit helt fantastiskt med en massa fina minnen. Vi kan inte vänta tills vi ses igen!!!

Lyssna på dom senaste albumen och singlar på vår Spotify

,,,,,,,,,,