Filmredigerare sökes

januari 10, 2022 Scott Millien

Filmredigerare sökes

FÖRKUNSKAP & KRAV

Vi söker nu filmredigerare som brinner för förändring. Som filmredigerare får du redigera och producera kreativa videon och lära ut allt från färgkorrigering och vad man ska tänka på som filmredigerare. som vi sedan publicerar på Youtube. Du får även möjligheten att resa runt med en Inspiratör / Artister din arbetsuppgift kommer vara att inspirera, filma deltagarna och redigera dom till trovärdiga musikvideos.

Häng med och var en del av ett väl fungerande team med en stor arbetsglädje, kreativitet och professionalitet.

Vi ser att du har

  • Goda kunskaper om olika publiceringsverktyg
  • Tidigare skapat musikvideon eller jobbat med att skapa video innehåll
  • Goda kunskaper i bild- och filmbehandling för digitala kanaler
  • Vågar tänka utanför boxen och lätt anpassa dig efter beställning.

OM OPTAGONEN.

Optagonen AB håller i digitala och traditionella workshops där vi åker ut till skolor, fritidsgårdar, kulturhus m.m över hela Sverige. Tillsammans med etablerade Artister, Producenter & Inspiratörer vill vi ge tillbaka till samhället utan filter. Vi försöker berika och skapa en bättre gemenskap genom att väcka en skapande-process till liv hos unga, stärka deras självkänsla och hjälpa dem kliva ut ur sin komfort-zon med hjälp olika kulturformer.

Vi har jobbat med över 70 kommuner och utövat över 390 workshops runt om i landet sedan 2015 och behöver nu expandera för att bemöta den växande marknaden för våra workshops.

SÖK JOBBET

För att söka tjänsten ladda upp ditt CV med ett personligt brev så vi får en liten bakgrund om dig. Har du musik du vill dela med dig får du gärna gör det men detta är inget krav. När du trycker på länken nedan skickas du vidare till dropbox där du kan ladda upp dina filer.

OBS: Döp dina filer med ditt för och efternamn, glöm inte ha med ditt telefonnummer eller mail i filen så vi kan återkoppla.

, , , , , , , , ,