about

MUSIK WORKSHOP.

Genom musik som ett verktyg betonar vi hur viktigt det är att våga vara sig själv och väcka skaparprocessen till liv.

Teori.

Vi går igenom hur man skriver en låttext samt hur man utnyttjar takter för att få en fungerande låttext, en mycket enkel teori (fungerar även på en förskolenivå) eftersom det “svåra” med att skriva låtar nu känns så enkel börjar vi dagen med självförtroendet på topp.

Gruppdynamik.

Vi delar upp oss i slumpmässiga grupper, oftast blir det 3 grupper, vi tilldelar papper och penna, sen spelar vi upp musiken som dem ska skriva till i bakgrunden. Alla workshops är annorlunda och alla elever är unika så producenterna behandlar alla som etablerade artister och är mycket proffsiga i sina utföranden.

Inspelning.

inspelningen är en känslig del av vår workshop, här blottar man sina känslor samtidigt som man får höra sin egna röst för antagligen första gången. Inspelningen är den viktigaste delen av workshopen för det är då vi fångar in känslor i en studiomikrofon och detta blir slutprodukten. Producenterna är mycket professionella och behandlar alla elever efter va dem behöver och betraktar varje elev som en artist.

about
testimonials

Kvalitetssäkrade Workshops

Vi får ständigt positiv feedback från lärare, rektorer, kulturansvariga men även SVT, TV4, Landet Runt , P3 och många fler!

“ jag har aldrig sett så mycket lycka i så många barns ögon under mina yrkesverksamma år på skolan ”

Hans Lövgren, Mora kommun

testimonials
work

RESULTAT.

Låtarna som vi gör tillsammans går att lyssna på YouTube, Spotify, Apple Music samt många andra streamingtjänster. Nedan listar vi senaste musik släppen

work
team
"Tillsammans kan vi berika varandra och skapa en bättre gemenskap genom att dela kunskap och erfarenheter med varandra."

Optagonen Workshop
team

Följ våran resa ! 

X
Nyhetsbrev