Tack för Enastående Veckor på Gotland!

december 7, 2023 owpeter

Tack för Enastående Veckor på Gotland!

Gotland kommun

Kära elever och lärare i Gotland, dessa tre veckor, vecka 46, 47 och 48, har varit en otrolig resa för oss på Optagonen Workshops. Vi är djupt tacksamma för det varma välkomnandet och den entusiasm ni visade under våra Låtskrivarverkstäder och Sagotajm-sessioner.

Att få vara en del av er kreativa utveckling har varit en ära och en glädje. Varje dag fylldes med nya idéer, melodier och berättelser, som alla speglar den unika talang och kreativitet som finns hos Gotlands ungdomar. De låtar och sagor ni skapade är inte bara ett uttryck för er kreativitet, utan också kraftfulla berättelser som talar om vem ni är och vad ni kan uppnå.

Det var inspirerande att se hur ni, steg för steg, övervann osäkerhet och tvekan för att finna er röst och uttrycka era tankar och känslor. Det är dessa stunder av personlig triumf och kollektivt skapande som gör vårt arbete så givande.

Vi är imponerade av den positiva gruppdynamiken och det stöd ni gav varandra. Det är tydligt att dessa workshops inte bara handlar om att skapa musik och berättelser, utan också om att bygga gemenskap och stärka banden mellan er. Dessa erfarenheter är ovärderliga och vi är övertygade om att de kommer att ge er styrka och självförtroende i era framtida äventyr.

Vi lämnar Gotland med minnen som kommer att värma våra hjärtan länge. Tack för att ni delade er kreativitet och passion med oss. Vi ser med spänning fram emot framtida möjligheter att återvända och fortsätta att växa och skapa tillsammans med er.

Tack för att ni gjorde dessa veckor så minnesvärda och fantastiska. Fortsätt att sjunga, skriva och drömma – för världen behöver höra vad ni har att säga!

Med varmaste hälsningar,
Teamet på Optagonen Workshops

,,,,,,,,,,,,,,