Superworkshops i Arvidsjaur | Arjeplog

juli 22, 2022 owpeter

Superworkshops i Arvidsjaur | Arjeplog

Arvidsjaur | Arjeplog kommun

Vilka dagar det blev när vi åter var på besök i Arjeplog och Arvidsjaur. Vi blev väldigt gott bemötta av personalen som välkomnade oss med öppna armar. Deltagarna var mycket nyfikna och förväntansfulla när vi kom och vilken energi och kreativitet dom visade under workshoparna WOW!!! Vi är så imponerade av alla deltagarna vad dom har åstadkommit under dom två dagarna vi var på besök.

Dagarna var fulla av känslor och spänning och det blev intensiva dagar med tre stycken olika workshops fördelade på två dagar. Vi hade Sagolunden ( Sagotajm ) på förmiddagen där deltagarna fick skriva sin egen berättelse som dom kallade “Rickard The Alien” och gjorde den till en ljudbok. På eftermiddagen hade vi Musikworkshop där deltagarna fick göra sin egen låt genom att skriva sina egna texter och sjunga in i våran studio som vi hade med oss. Låten som dom gjorde heter “Sommaren i Arvidsjaur”. Vi avslutade våran vistelse i Arvidsjaur och Arjeplog med en heldag Musikvideoworkshop för att göra musikvideo på låten som deltagarna skapat dagen innan.

Med en ljudbok, låt och en musikvideo i ryggsäcken åkte vi ifrån Arvidsjaur och Arjeplog med ett stort leende på läpparna och fantastiska minnen för livet. Tack alla fantastiska deltagare ni har varit helt underbara?.

Nu kommer vi att bearbeta allt material från workshoparna så att allt blir superbra inför släpp. Dom som höll i workshoparna var Martin Masarov och Liam Espinosa.

Ett stort tack till Arjeplog och Arvidsjaur kommun för att vi åter fick komma och skapa minnen med alla fantastiska deltagare. Vi hoppas att vi får komma tillbaka till er så snart som möjligt.
Även ett stort tack till Johanna Sandgren från Piteå-tidning som gjorde ett reportage om våran vistelse i Arvidsjaur och Arjeplog som ni kan läsa här

 

 

 

 

 

 

,,,,,,,,