Premiär för workshop i Spoken Words på Vallaskolan

februari 9, 2023 owpeter

Premiär för workshop i Spoken Words på Vallaskolan

Sala kommun

Premiär av Spoken Words- Unga röster

Under vecka 4 var Optagonen Workshops på Vallaskolan i Sala kommun, där Erik Runeson ledde premiären i Spoken Words- Unga röster. Eleverna var verkligen nyfikna och engagerade att lära sig om Spoken Words. De levererade grymma, kärnfulla och tänkvärda texter utifrån de olika teman som vi hade kommit överens om. Genom olika övningar och aktiviteter lärde sig eleverna om rytm, betoning och berättarteknik. Med hjälp av deras tankar och synpunkter förstärkte Erik elevernas texter med gitarr, effekter, loopstation och bakgrundsmusik. Eleverna fick också möjligheten att läsa in sina texter med “Michael Jackson-micken” och lyssna på det slutresultat som de hade skapat, innan lektionen avslutades.

Elevernas framsteg och potential

Elevernas prestationer under veckan var verkligen imponerande och de visade på den stora potentialen som finns hos unga människor när de får chansen att utforska sin kreativitet. Det var tydligt att elevernas självförtroende och självuttryck hade vuxit under veckan vi var där. Det var så roligt att se eleverna bli mer engagerade och entusiastiska för varje workshop. Eleverna var alltid nyfikna på att lära sig mer och utforska nya idéer, tankar och tekniker, och det ledde till ett fantastiskt resultat. Det var också fantastiskt att se eleverna stötta och uppmuntra varandra.

Nyfikenhet och positivt lärande

Nyfikenheten var en stor inspiration och påminde oss om den kraft som finns i en positiv lärandemiljö. Elevernas intresse för att lära sig var smittsamt och bidrog till att förbättra motivationen och resultaten i klassen. Med eleverna som imponerade hela veckan lång blev det många unga röster som fick chansen att bli hörda på ett helt nytt sätt. Grymt jobbat Vallaskolan!

Ett stort tack till Vallaskolan och Sala kommun

Alla som var en del av denna vecka kommer säkerligen att minnas den för resten av sitt liv. Vi är tacksamma för att Sala kommun ha gett oss möjligheten att vara en del av denna fantastiska resa med eleverna på Vallaskolan. Under veckan har vi skapat minnen för livet genom att jobba ihop, lära oss av varandra och ha roligt tillsammans. Vi hoppas att vi snart får möjligheten att återvända till er!?

Lyssna på senaste singlar och album på Spotify

,