Podcast | Orust

juli 1, 2022 owpeter

Podcast | Orust

Orust kommun

Nu är vi äntligen klara med första veckans podcast som eleverna skapade när vi var på besök i Orust. Vilket fantastiskt slutresultat det blev. Nästa fredag släpps den andra veckans podcast så håll ett öga på vår hemsida och sociala medier. Att gå utanför sin komfortzon som eleverna gjort är helt fantastiskt. Att dom kunnat skapa såna fantastiska podcasts på så kort tid är riktigt imponerade. Workshopen första vecka leddes av Alex Jassim. Verktyget Soundtrap användes under workshopen.

Så gå ut och sätt er i skuggan med en svalkande dryck i handen och njut av podcast som ni nu kan lyssna på här . Så sprid den så mycket ni bara kan så alla får ta del av den❤

Vad är en podcast?

Enkelt uttryckt är det en ljudfil som du kan ladda upp till din värd och dela med andra.
Många människor tror att podcasts bara är saker som böcker på band eller radioprogram, men de är faktiskt mycket mer än så! Podcasts har vuxit exponentiellt under de senaste åren eftersom alla med tillgång till Internet kan delta som värdar (och lyssnare), vilket innebär att det finns något för alla – även om dina intressen ligger utanför de områden där man kan lyssna på talradio och musik någon annanstans än på nätet.

,,,,,,