Optagonen online-workshops

oktober 7, 2022 owpeter

Optagonen online-workshops

Online-workshops

Optagonen workshops erbjuder inte bara traditionella workshops utan även online-workshops.
Läs mer här om vilka fördelar online-workshops tillför.

Online-workshops fördelar

Vilka är fördelarna med online workshops? Först och främst är de mycket praktiska. Du kan delta var som helst så länge du har en internetuppkoppling. Det är också en stor fördel att den minskar reseavstånden vilket är väldigt bra ur ett miljöperspektiv. Detta gör också online workshops mer kostnadseffektiva mot en traditionell workshop då man sparar in tid på resor och boende. Våra producenter och inspiratörer jobbar redan idag genom digitala lösningar och tycker att det har effektiviserat deras arbetsflöde.

En annan fördel med online-workshops är att du kan kombinera dem med traditionella workshops om du vill. Du kan till exempel köra två dagar digitalt och sedan en dag på plats. På så sätt får du det bästa av två världar – bekvämligheten med online-lärande i kombination med fördelarna med interaktion ansikte mot ansikte.

Kolla in vår vistelse i Mönsterås kommun där vi hade Låtskrivarverkstad som en online workshop under deras klimatdagar på deras skolor. Lyssna på en Spotify-playlist med alla låtar från Mönsterås här i denna länken.

Vi svarar självklart på alla dina frågor kring dessa workshops. Så häng med och väck skapande-processen till liv och boka med oss här idag.

Klimat tema | Digital Workshop

 

 

 

 

 

,,,,,,